Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam Drogie Panie Robiłam dziś test i wyszedł negatywny :(:( a okres sie spóźnia już tydzień , sutki mam opuchnięte i jak nacisnę leci malutko plynu bezbarwnego .Jak myślicie jest jakaś szansa????????To byl moj 2 test w ostatnim tygodniu i mam nadzieje ze klamia

ja zrobiłam pierwszy test tuż przed terminem @ - negatywny. W dniu @ - słaba druga kreska, 3 dni po terminie też słaba. Testy mają to do siebie, że lubią przekłamywać, np. jeśli siku było zbyt rozwodnione, a o to nie trudno. Zrób sobie test ciążowy z krwi. Ale ten wyciek z piersi to trochę niepokojący... poszłabym do lekarza. pozdrawiam! :)

Gość mnie pozytywny test wyszedł
dokładnei 15 dni po zapłodnieniu

bardzo chcielibyśmy mieć dzidzie dlatego robie sobie za dużo nadziei .Moze podświadomie wywołuje u siebie opóźnienie??

Gość karenina
Może być i tak...

Bardzo maaaaalo watpliwe :( nastepny cykl, nowe mozliwosci :)

:( poczekam do czwartku rano zrobię test i jak wyjdzie ZNÓW negatywny to pójdę do lekarza Nie mam zbyt wielu mozliwosci dziekuje dziewczyny dam znac

ja tez nie wiem co myslec: miesiaczka powinna byc tydzien temu, w zeszłym tyg 2 testy zrobione - negatywne, dzis kolejny i sa 2 kreski ale jednna bardzo, bardzo słaba, prawie niewidoczna

mania jak slaba to i tak ciaza :) ja tak mialam widoczna tylko pod światlo :) okazalo sie ze wczesna ciaza :) idz sobie zrób badanie z krwi i bedziesz miala 100% pewnosci ale jak wyszła kreska to cos tam jest :D:D

dziekuje bardzo za odpowiedz tez mam nadzieje na 2 kreski , ale cos czuje ze znow bedzie zawodz i stracone nadzieje

nastepny negatywny wiec wychodze z zalozenia ze nie ma szans na ciaze 3 razy sie test nie pomyli :( szkoda trzeba probowac dalej .Wiem ze wielu kobitka tez ciezko zajsc tak jak mi , ale glowa do gory i zycze jak najmniej spozniajacego sie , dajacego falszywe nadzieje okresu

Gość uuuuuuuupuje