Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna spod lady

gdy Twój ex ma nową kobietę

Polecane posty

jak się z tym czujesz? żal? zazdość? ulga? współczucie? ;)

Gość patpatpatrycja
ba...to zalezy:) Jeśli był okrrrrropny i nas ciagle wnerwiał to chyba luzik, cieszymy sie że taka sierota trafiła na druga sierotę...:P:P:P no co innego jesli go kochałyśmy , całym serduszkiem...jest gorzej...jest o wiele gorzej...

to jak jest u Ciebie patpatpatrycja?

hmmm... odrobine sie odczuwa zal i smutek ... ale to tez zalezy od bylego ;)

Gość hmm...hmm..
zależy od byłego :) Czasem ulga że sobie kogoś znalazł, a czasem... troszkę żal :)

a jak z ostatnim Waszym byłym jest? ;) co by nie uogólniać za bardzo... i skąd wiecie że ma dziewczynę - od niego? od znajomych? a moze zobaczyłyście go na ulicy z nią?

Gość hmm...hmm..
np gdy były się tym pochwali :)

Gość hmm...hmm..
swoją droga ciekawe dlaczego były się tam chwali :) Dlaczego tak mu zależy by była się ot ym dowiedziała :D

Gość smutno czytać
mój by chciał nas obie :O ale powiedział że do końca lutego ona zniknie.. Byłam ja , potem nas troje, potem on i ona a teraz znowu nas troje :O

hm... czemu akurat do końca lutego...? nie może od razu "zniknąć"? a mówicie swoim ex o swoich nowych facetach?

Gość baw się dobrze
jeden ex - wyrazy współczucia dla kazdej dziewczyny, kobiety, którą omota. Drugi ex - zazdrość, że to nie ja.

Gdy moj ex znalazl sobie nowa dziewczyne to szczerze sie cieszylam i gratulowalam mu moze dlatego ze to ja bylam ta co go porzucila (nie kochalam go po prostu mimo ze byl fajnym facetem). Poniekad czulam ulge bo mialam tez wyrzuty symienia za to ze go zostawilam a po drugie ja juz tez bylam w zwiazku w ktorym bylam szczesliwa (i nadal jestem) wiec po prostu wszystko bylo ok.

up

zalezy od tego, jaka w mojej ocenie jest ta jego nowa dziewczyna... im lepsza, tym gorzej sie z tym czuje. :classic_cool:

Gość moze...
trochę też zazdrość że z nią wygląda na szczęśliwszego

współczucie, jeśli chodzi o mnie, mój następca pewnie był przekonany że ona dziewica, a było akurat odwrotnie, dziewicą to ona była, jak ja zakonnicą.

Gość co czuję
odczuwam wszystkiego po trochu... żal - bo odszedł i tym samym przekreślił wiele lat mojego życia zazdrość - oj odczuwałam, w końcu wymienił sobie przechodzoną żonę na młodszy egzemplarz, teraz już nie pozostało po niej śladu ulga - odczułam ją kiedy skończył się koszmar rozwodowy współczucie - też nie jest mi obce, nie tak wyobrażał sobie życie u boku tej drugiej

wspolczucie....dla tej nowej :P ja bylam w troche innej sytuacji- bylam z moim ex ponad 2 lata, bylismy juz zareczeni i w ogole plany byly powazne, ale przez jedna klotnie zobaczylam jego drugie \"ja\" i przestalo mi to odpowiadac. skonczylam to, on nawet nie protestowal. Ja od miesiaca jestem bardzo szczesliwa z kims innym, a on jak niedawno sie dowiedzialam rowniez znalazl sobie inna. Zycze im szczescia i odetchnelam z ulga, ze tez kogos spotkal, tylko wspolczuje jej, bo zna go poki co tylko z tej lepszej strony...Milo wspomina sie mile chwile, one zostaja na zawsze

Gość brwthrwth2
upouopupup

Gość CzarnaKokarda19
A ja byłam w związku z chłopakiem z którym znaliśmy się od 13 roku życia,zawsze zauroczeni w sobie. ROzstaliśmy się rok temu z błachego powodu. Ostatnio spotkałam go w towarzystwie,pochwalił się dziewczyną. Igła w serce i to nie byle jaka ;( Dodam że również jestem w związku i wydaje mi się ze bardzo go kocham. Martwię się tylko czemu taka moja reakcja?? Czyżbym dalej kochała mojego ex?

Gość mumia118
nie jestem z moim chlopakiem juz ponad miesiac,zerwalam z nim dlatego bo mnie oklamywal bardzo mnei przepraszal i obiecal ze juz nigdy mnie nei oklamie ..jednak nei zwracalam uwagi na jego slowa bo nei moglam z nim dalej byc po prostu nie moglam mu zaufac.Jeszcze jak z nim bylam jego najlepszy parzyjaciel mial dziewczyne Paule i zamiast trzymac sie swojego chlopaka robila podloty do mojego..bylam cholernie zazdrosna.po zerwaniu dalej mu sie narzucala mowila ze chce sie z nim calowac ..nadal bylam strasznei zazdrosna mimo tego ze z nim zerwalam nadal go kochalam i utrzymywalam z nim codzienny kontakt..do pewnego momentu ..nie pisalismy ani nei gadalismy jakies 4 dni ..ciagel mnei unikal ale jakos udalo mi sie z nim porozmawiac na gg..powiedzial ze ma jzu dziewczyne ..okazalo sie ze jego nowa dziewcpisalismy ani nei gadalismy jakies 4 dni ..ciagel mnei unikal ale jakos udalo mi sie z nim porozmawiac na gg..powiedzial ze ma jzu dziewczyne ..okazalo sie ze jego nowa dziewczyna jest wlasnei Paula !!! dla mnei to jest straszne..jeszcze wczoraj widzialam jego z nia jak szli razem ..zalamalam sie i dlugo plakalam ;((((zyna jest wlasnei Paula !!! dla mnei to jest straszne..jeszcze wczoraj widzialam jego z nia jak szli razem ..zalamalam sie i dlugo plakalam ;((((

Gość mumia118
nie jestem z moim chlopakiem juz ponad miesiac,zerwalam z nim dlatego bo mnie oklamywal bardzo mnei przepraszal i obiecal ze juz nigdy mnie nei oklamie ..jednak nei zwracalam uwagi na jego slowa bo nei moglam z nim dalej byc po prostu nie moglam mu zaufac.Jeszcze jak z nim bylam jego najlepszy parzyjaciel mial dziewczyne Paule i zamiast trzymac sie swojego chlopaka robila podloty do mojego..bylam cholernie zazdrosna.po zerwaniu dalej mu sie narzucala mowila ze chce sie z nim calowac ..nadal bylam strasznei zazdrosna mimo tego ze z nim zerwalam nadal go kochalam i utrzymywalam z nim codzienny kontakt..do pewnego momentu ..nie pisalismy ani nei gadalismy jakies 4 dni ..ciagel mnei unikal ale jakos udalo mi sie z nim porozmawiac na gg..powiedzial ze ma jzu dziewczyne ..okazalo sie ze jego nowa dziewcpisalismy ani nei gadalismy jakies 4 dni ..ciagel mnei unikal ale jakos udalo mi sie z nim porozmawiac na gg..powiedzial ze ma jzu dziewczyne ..okazalo sie ze jego nowa dziewczyna jest wlasnei Paula !!! dla mnei to jest straszne..jeszcze wczoraj widzialam jego z nia jak szli razem ..zalamalam sie i dlugo plakalam ;((((zyna jest wlasnei Paula !!! dla mnei to jest straszne..jeszcze wczoraj widzialam jego z nia jak szli razem ..zalamalam sie i dlugo plakalam ;((((

Gość parrurrra
gdy ex ma nową kobietę, to najlepiej nie myslec o tym. Miałam kiedyś problem z ex mojego faceta. Zerwała z nim na 8 miesięcy przed tym nim się poznaliśmy, bo go zdradziła. Stwierdziła, że on już jej nie pociąga. Jak zobaczyła nas kiedyś razem (umówiliśmy się na spacer, to było jakiś tydzień po tym jak się poznaliśmy) nagle sobie o nim przypomniała. Postanowiła się ze mną zaprzyjaźnić, żeby być bliżej niego, łaziła za nami, wydzwaniała do niego, gdy był ze mną plakała w słuchawkę. Śledziła nas i wysyłala mi z różnych numerów smsy, z groźbami. Myślałam, że zwariuję. Dlatego mam radę do wszystkich ex, dziewczyny jeśli rozstałyście się chłopakiem nie dlatego, że Was zdradzał, to dajcie spokój jego nowej dziewczynie. Czemu ona jest winna? Skoro zaczęli chodzić ze sobą, jakiś czas po waszym rozstaniu?

Gość mi było smutno nawet nie
dlatego, że chciałam być na jej miejscu, tylko chciałam też mieć szczęśliwy związek. Ale przede wszystkim chciałam zachować się z klasą (nie było mi łatwo, w głębi duszy jestem zdzirowatą byłą, ale na szczęście nikt się o tym nie dowiedział, aż mi przeszło).

Gość tez mam taki kocyk
mam nadzieje ze moj ex ma nowa dziewuche

Gość gość
U mnie jest tak ze rozstalam sie z facetem po 5latach minal rok ja weszlam w nowy zwiazek ale nie trwal on dlugo ! A teraz dowiedzialam sie ze moj ex ma dziewczyne . nadal gp kocham mysle a minal juz rok odkad zerwalismy. Boli nie chce juz zwiazkow chce jego !!!