Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfeafvaegvferagvaeg

czy dziecko może spać na stałe w łózeczku turystycznym?

Polecane posty

nie mam miejsca zeby kupic i takie zwykłę ze szczebelkami i kojec dlatego się zastanawiam nad rozwiazaniem dwa w jednym czy dziecko moze spac normalnie na codzien w takim turystycznym łózeczku kojcu czy to niezdrowe?

Gość pewnie ze moze
w czym problem?

i nie będzie miało zadnej roznicy w podparciu dla pleckow jesli dokupię faktycznie twardy materac, np jakis z tych kokosowo jakichs tam? bo wlasnie nie wiem czy dno turystycznego to tylko taka ceratka czy jakis stelaz i czy to wystarczy

Gość SanSan
wg mnie lozeczko turystyczne jak sama nazwa wskazuje powinno byc w uzytyku tylko w czasie wyjazdow nam lekarka stanowczo odradzila takie lozeczko

o ile jest normalny materac to ja nie widze w tym lozeczku zadnej roznicy, moje na razie spi w wozku i tez jest ok

o własnie o kokosowo gryczany mi chodziło tylko nie mogłam sobie nazwy przypomniec :) a orientujecie sie moze jak to jest z tymi łózeczkami dwupoziomowymi? chcialabym, zeby na poczatku dno było podwieszone wyżej ale czy się wtedy jakos strasznie nie buja?

Moja spi w turystycznym. ma dodatkowy materacyk i jest ok :) ja sobie bardzo chwale to łozeczko.

ja mam 2 poziomowe. wcale sie nie buja. mam baby dreams :) jest bardzo stabilne to łózeczko