Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

zrobmy cos....

Polecane posty

tancza na okolo bedzie dzieci sporo :P z chlebusia i chlebowej co Ty na to powiesz?

matko, czlowiek po jedzenie dla Koty pojechal a tu taaaaaki ruch sie zrobil. co spiewacie? ja tez moge ... poza tym wlasnie szukam kotow lazacych po ekranie :)

swinkowa :) jak znajdziesz to mi powiedz to ja sobie ściągnę kota i będzie kosulka s kotem i eklan s kotem :D

z chlebusia i chlebowej tej rodzinki odlotowej tany tany konik brany chlebuś bez gumy chuj jebany.:D

hellishbloodystorm ->dzieki :) :) teraz moj laptop bedzie chodzi super-ekstra wolno :) o to dokladnie mi chodzilo 🌼 trufel 🌼 cii - juz "obczajam"

tego kotka mozna adoptowac na stronie internetowej tylko ... chyba, ze cos zle ustawilam

z tego wyszly bulki pyskate jak jaskolki szczekaja jak psiekoty trachnij je w zopy:P

Swinkowa no wlasnie mi sie tez tak wydaje ze tylko na stronie internetowej :/ Powiedz jeszcze raz o co Ci chodzi

no...właśnie...wzięłam psa ale on jest tylko na stronce ;(

trachnij je w zopy dostaną buły kopy i zmienią naloty bo to wredne psoty

Gość trtrtrtrtr
kosulka s kotem kosulka s kotem kosulka s kotem :) cześć, witam, to ja (ha, wiedziałam że w maseczce na twarzy mnie nie poznacie)

też kiedyś szukałam i trafiałam tylko na niby takie wirtualne tama-gochi kocie ale jeszcze dziwniejsze dałam sobie spokój chociaż też bym chciała kotka na ekranie, nie tylko przy edycji tekstu w Wordzie (dobra, zmyłam maseczkę)

sa dwa - tego feliksa to nie bardzo mozna ustawic, wyglada fajnie a ten drugi ma wiecej opcji, ale nie wyglada za dobrze :)

cii masz tego bialo-czarnego? co lazi po wszystkim, oglada telewizor i sie lasi? wyglada indentycznie jak moja Franca :)

mam biało czarnego ale on nie ogląda telewizora... po prostu sobie łazi spadnie z góry i łazi po dole ...ewentualnie wytrze się o ścianę ekranu :(