Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

zrobmy cos....

Polecane posty

A ja wczoraj spotkalam kumpla na schodach, zaczelismy rozmawiac, potem doszedl nastepny...i nagle zrobilo sie na tych schodach z 10 osob :P, wiec poszlismy po alko i zaczela sie imprezka, dzisiaj tez bedzie, bo urodziny, wiec mnie nie bedzie raczej :P PS.o dziwo nie umieram :D

eee....moje byly w styczniu :D, ale i tak dziekuje. Urodziny wspolokatorow, akurat parka, ona polka on chinczyk :P. chyba dzisiaj tez nie bede umierac, bo jakos malo % bylo :P na imprezie. mialo byc 100 osob bylo ze 30 :D

Hej hej! Swinkowa Ty juz tu? wynalazlam Cie na innym topicku, hehe. ja ide zaraz sie wykapac, bo po pracy wrocilam, cala mokra (w oczy gradem dostalam ;)). Ach...bilecik do domku juz kupiony :D, brzusio prawie pelny :D jezcze tylko ten prysznic i bede prawie najszczesliwsza osoba na ziemi (brakuje jakiegos kocota co sie lazi i mruczy :P)

Eee....juz po :D tak, bede robic jutro mase cukrowa do depilacji :D

ja wlasnie uciekam do domu, bede za godzinke , to sie odezwe :) jak tam owce? moj kot i wirtualny i prawdziwy - calkiem , calkiem sie ma

To do "zobaczenia" ja mam owce, :P, a prawdziwego mam psa, ale niestety, to juz chyba ostatni jej miesiac :(

:D No wiecie co że też nikt mnie nie powiadomił o tym że topik się obudził :( a ja już muszę iść spać ;(

Ciii....ja nie wiedzialam,ze jestes...a buuu...do jutra :D, chyba,ze jeszcze chwilke zostaniesz :D

hehe..ja sie wydzieram na trola...bo jak malowalam pazury to mi na lozko beszczelnie skoczyl :D

moja ma takie chrupki do czyszczesnia zebow i franca obrzydliwa wszystko dla nich zrobi, lacznie z kradzieza z szafki w lazience , z lodowki...i jeszcze kilku innych miejsc :D lapie w zeby i ucieka... a jak chce wyciagnac z tego puszczka przebrzydlego, to mnie gryzie i dalej ucieka

hehe...trol zrobi wszystko dla slodyczy, nawet pojdzie kolacje zrobic :D ku mej uciesze :D

zazdroszcze ... moje francowate nie fascynuje sie slodyczami , niestety ...... a no i dla mnie nic nie zrobi...:( musze ja blagac zeby przylazla sie poglaskac

Kociska takie zazwyczaj sa...rzadko zdarza sie piescidlo :P, mojego trola kocot tak samo...blagac musze :P, ale np. jak spie to mi wlazi na glowe albo w nogi i spi :p

moj chlopak kiedys chcial smierdziela zabic w porywie szalu.....skonczylo sie to tym, ze ja jechalam o 3 w nocy do sklepu po bandarz w pynie, chlopak mial rozcieta glowe na pol :( a kota siedziala na jedynej niezakrwawionej plytce w lazience i ziewala

o kurcze...jak on to zrobil? moj ostatnio jak wracal to kocota wlazla miedzy framuge a drzwi..i trol nie zauwazyl i kocote przytrzasnal...tak sie wnerwil na nia...na siebie..ze rozwalil drzwi...przez tydzien miielimy w drzwiach dziurwe...praktycznie na wylot :P

ja mialam na scianach takie wystajace termostaty zakonczone ostra blaszka ( nie moglam sie doprosic , zeby je powymieniam ..... nie przypuszczalam , ze wystarczy mu zrobic krzywde ) i jak sie chcial po kote schylic zeby zamordowac, to zrobil to z taka wsciekloscia, ze przywalil w termostat glowa :D

:D spadlam z lozka - "nieprzyszczalam, ze wystaczy mu zrobic krzywde".. ja sie prosilam o wieszaki, od wrzesnia...w koncu sama kupilam jeden.. (na zlosc, co by tylko swoje powiesic), a trolicho zaczelo wieszczac na moim wlasnarecznie kupionym wieszaku..ze zlosliwa jestem..wszytkie jego ubrania (oczywicie,ze nie moje), z tego wieszaka pospadaly z pomaca pani grawitacji i oczywiscie mojej.Zdarzalo sie bardzo czesto, wiec trolicho kupilo wieszaki :D, bo prasowac codziennie to ciezko :D

slowka mi wcielo! ech...chyba musze klawiature wyczyscic, bo sie litrki niektore ciezko wciskaja

Swinkowa...to moja literowka byla :P Ty napialas poprawnie, ja taka niezdara jestem, ale to przez klawiature ;)