Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

zrobmy cos....

Polecane posty

ale chodzi mi o to...ze to przyszlo do mojego trola...z imieniem itd itp.

ale to chodzi o to,ze na moja poczte..mail do niego..z tymi laskami, zapytalam sie tylko czy wie cos na ten temat i odpowiedzial twierdzaco :/

To cos nazywa adult friendfinder. i jakos dziwnie wszystkie kobitki mieszkaja niedaleko nas (w sensie 2-3 h drogi autem)

on teraz jest zajety...gra w hitmana...heh..i slowa nie moge powiedziec, bo jakas wana akcja....bosz....mam dziecko! normalnie dzieciucha nie faceta :(

wow, odezwal sie: to co,ze ogladalem zdjecia jakis bab, to nie znaczy,ze cie zdradzam jesu..zenua....

znam to.....bla, bla, bla ...... moglas trafic na gorszego :D zacznij szukac facetow.... moja Kota sie za mna stesknila... dziwne, pewnie czegos chce , bo przylazla

ja jakos nie laze po portalach i nie gapie sie na facetow z penisami :/ i wiem jakby zareagowal...nie bardzo by mu sie to podobalo moze kota glodna? :D

wlasnie , ze nie, zarcia ma cala miske...a siedzi kolo mnie i sie gapi tymi swoimi szuiskimi slepiami...cos chce

nie lubi slodyczy i nie lubi byc glaskana .... lezy franca i sie patrzy....moze jej cos sie stalo, upadla na glowe.....

hehe :D moja znajoma ma kota ktory uwaza,ze jest psem, a ten pies uwaza,ze jest czlowiekiem, pozostale dwa koty - w "normie". Bo jedne z ADHD -kot pies, drugi z autyzmem, a trzeci z downem i astma :P

moja kota tez chyba mysli, ze jest psem ....a jak jej wygodniej, to ze jest moim wlascicielem ...znowu przylazla :D

ide spac...w glowie mi sie kreci i brzuchol mnie boli :/ do juterka 🌻

moze...chociaz byla sama w domu przez poltora dnia..wiec raczej po prostu bedzie bardzo zlosliwa.... kupilam sobie maseczke mietowo-mleczna .... interesujaca jest

melduje sie ..... mimo, ze mam ograniczone rozumowanie, jestem dziecinna i smiem nie wierzyc w koniec swiata w 2012

ee..dla mnie tez to bzdura do trola sie nie odzywam :D ide zapalyc :D