Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

zrobmy cos....

Polecane posty

heh...ja mam w lodowce...nie za duzo, niedlugo jedziemy na swieta wiec nie kupujemy juz zarcia,zeby sie nie popsolo: mam tak...chlebu, bagietka (ktora musze upiec:P), maselko, mleko, szynka, pomidor, papryka, pieczarki, ser zolty, jajka, tunczyk i wsio :D

maka...dlatego myslallam nad kluchami :D albo zapiekanke :P taka polska :D ale to bagiete trza bedzie upiec

widzisz mozesz zorbic ta salatke z tunczyka ( i nie dodasz selera i tyle) i bruscette tez mozesz :P

slatke z tunczyka to ja zawsze wsadzamogory kiszone, natke pietruchy i majonez, plus kilka kropel cytryny,palcelizac

poczekam az sie trolicho zacznie wydzierac,ze glodne :D ooo..wiem! budyn! chce budyn! ha mam budyn :D

mozesz dodac odrobine smietany ( jak masz) i musztardy :) ......albo musztardy i odrobine sera zoltego i zamiast jajek na twardo - twardo , jajka na pol twardo - z takim troche miekkim zoltkiem

hehe, waniliowy akurat :P tylko taki byl w sklepie, ale polski, jutro chyba sie kopsne po ogory kiszone :D

sa jeszcze 2 piosenki , ktorych wszedzie szukam pierwsza to domino a druga rynkowskieg dobry dzien

uciekam cos zjesc...trolisko krzyczy, bede za niedlugo :D

no juz :D mam swoje kluchy..ale chcialam zrobic super mieciutkie i sie mi wsio rozwalilo ..a buuuu zaczyna mocno wiac u nas..ma byc sztorm

my mamy wojne :D na moja poczte przyszlo cos do mojego trola, mianowicie: XXX,we have 35 members near birmingham that you're looking for! zaraz mnie cos strzeli