Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiś_kiciuś

jak odbierać kobietę, która

Polecane posty

Gość jakiś_kiciuś

Jak odbierać kobietę, która używa wszędzie zdrobnienia swojego imienia.W każdym miejscu internetu gdzie wymagane jest logowanie, występuje zdrobnienie jej imienia. Podpisując sie pod meilami, także używa zdrobnienia. Kobieta jest po 30-stce i dzieciata:)

ale skąd obierać? z lotniska to najlepiej samochodem, z dworca PKP też... z imprezy mozesz odebrać jak taksówką, jesli też chcesz coś wypić :P innych zmiennych dotyczących odbioru danej osoby nie widze

Gość sanderka erka
to jej sprawa ja ja rozumiem

:D odbierać jako niedopieszczoną :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość wtórny infantylizm
a jest niedorozwinięta?

dżizasss, laska sobie wymyśliła 1 nick czy 1 hasło od imienia - jakaś martunia, czy hermenegildeczka i używa go wszędzie, zeby jej sie nie pomerdało a wy juz z niej niedorozwiniętą robicie

o rany, ja nawet w tzw. prawdziwym życiu nie używam "dorosłej" formy imienia, bo za nią nie przepadam :P

o www morde : i za takie właśnie problemy kochamy kafe :D:D:D

Gość a co myslec o kolesiu
ktory po pewnym procesie myslowym postanowil podpisac sie jako jakis kicius?

Gość co za gleboka
psychoanaliza :D

Gość Oleńka76
Może sobie z jakiegos względu taki nick wymyśliła i jest konsekwentna, może nie lubi pełnego brzmienia swojego imienia ale... dla mnie to i tak wygląda na infantylizm i tak bym tę osobe odbierała. Nie wspominając o tym że mdliłoby mnie. Tak już jest: kogo z siebie robisz - tak cię odbierają. P.S. Idiotyczny mam nick, nieprawdaż? Czy nie byłabym skończoną kretynką dookoła tak się wpisując?

Gość pinkaaaaaa
kobieta jak kobieta, gorzej gdy faceci zdrabniają swoje imiona:/

A ja się zastanawiam jak ciebie odbierać patrząc na twój nick?? Facet troskliwy - jednocześnie drapieżny??

Gość DoOtii
Ja mam na imię Dorota , a używam wszedzie DoOtii , ponieważ nie podoba mi sięto imię , a ksywkę mam od drugiej klasy podstawówki. :D

Gość jakiś_kiciuś
hmmmm...no ciekawe.... po pierwsze mój nik nie odzwierciedla mojej osobowości ani niczego innego:)... po drugie - gdyby kobieta ta używała zdrobnienia imienia w kilku nikach tez by nie budziło to moich watpliwości, ale... ale w sytuacji gdy wymagane jest imię, np w formularzu do rejestracji itp. ona podaje zdrobnienie. Nie jestem z nia w stosunkach zbytnio zażyłych, a raczej bardzo oficjalnych - a ona też podpisuje sie zdrobnieniem. nie sa to niki, ksywy, tylko zdrobnienie imienia. Zamiast Edyta jest Edytka:) Dal mnie jest to trochę dziwne, bo ja nie potpisuje się Michałek na meilach do moich dalszych znajomych:)

Jesli wpisuje imie Edytka wszędzie, nawet oficjalnie to troche dziwne... zapewne niedopieszczona jakaś...

Gość moja koleżanka
z oracy - osoba pracujaca na stanowsiku kierowniczym, w wieku sredim podpisuje sie pod sluzbowymi mailami zdrobnieniem- np. Marysia a nie Maria. Wszyscy się z tego śmiejemy bo to nie jest normalne.

W przypadku tego imienia, które jest normalnym zwyczajnym imieniam, ciągłe zdrabnianie go jest troche dziwne

Gość edytuleczkaaaa
Komiku, to weź ją dopieść. mnie też bom niedopieszczona.

chciałabyś :P tak czy inaczej, z takim poziomem infantylizmu, na partnerke życiową sie nie nadaje

Gość edytuleczkaaaa
pewno, że chciałabym!

no to foto na maila, ja sprawdze swoj terminarz i moze Cie wcisne na jakiś niezbyt odległy termin :P

Gość edytuleczkaaaa
etam...tak to ja nie kcę! foto mówisz?

jakiś_kiciuś ja mam na imię Anna i tak się wszędzie podpisuje itp.mimo, ze nie podoba mi sie to imię;)

taki jaki mi się podoba:P ale cóż imienia sie samemu nie wybiera:P