Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednazagubiona

2 dni po ABORCJI! juz po!

Polecane posty

Gość takajednazagubiona

W niedziele przeszlam zabieg....lyzeczkowanie. Zaplacilam 3500 w prywatnym gabinecie...byla pani doktor, anestozjolog i pielegniarka...wszystko dyskretnie i w jak najlepszych warunkach! Balam sie wziac tabletki bo tak czy inaczej moglo czekac mnie czyszczenie macicy! wszystko sie udalo..w przyszlosci bez problemu bede mogla zajsc w ciaze!CHCIANA!ZAPLANOWANA

Gość asdfghjklzx
i co w związku z tym? na coś liczysz? na brawa może?

Gość dzis na pomaranczowo
jak dla mnie to mamy 4 mordercow tutaj- lekarke, pielegniarke,anestezjolog i Ciebie; i tacy chodza na wolnosci... no dobra, moze przesadzam, ale szczytem perfidii dla mnie jest "pochwala" tego na forum...

Gość dokładnieee
jak już zrobiłaś coś takiego to przynajmniej się tym nie chwal...........

Gość jesteś głupią suką i tyle
dlaczego nie mówisz tego w realu tylko tutaj jak jestes anonimowa?? powiedziałas swojej matce i ojcu o zabiegu??zapytaj matkę dlaczego ona ciebie nie wyskrobała jezeli odwazysz sie podać swoje dane tutaj to będe cię podziwiała a jeśli nie to jesteś zwykłą szmatą!!!!

Gość ciekawska Frania
zawsze mnie zastanawialo czy pseudomatki, ktore usuwaja ciaze maja jakies sumienie?? w sumie nie mnie dane potepiac, ale... a czy sumienia maja ginekolodzy, ktorzy usuneli niezliczona ilosc ciaz???

Gość ciekawska Frania
a poza tym aborcja to jak dla mnie objaw totalnej niedojrzalosci--szalec w lozku to tak, ale juz ponosic odpowied:O

Gość masz sie czym
chwalic , spadaj z takimi tematami tu wiele kobiet zaglada,ktore nie moga miec dzieci a Ty se je do smieci wyrzucasz

Gość przestancie pieprzyc
takie wszystkie super matki jestescie, w zyciu byscie nie usunely. a pozniej piszecie na forum z iloma facetami sie bzykalascie, ze macie kochanka, siedzicie na kafe zamiast zajmowac sie dzieckiem i inne pierdoly. zaklamanie na kafe i nic wiecej!!!!!!

Gość ciekawska Frania
zaklamaniem jest tekst autorki w przyszlosci bez problemu bede mogla zajsc w ciaze!CHCIANA!ZAPLANOWANA i bedzie kochajaca mamusia pewnie...

Gość Aniad
Nie mam pojecie co kierowało Tobą przy podjęciu takiej decyzji, mam nadzieje że wkrótce uświadomisz sobie jaki błąd popełniłaś. Do przestańcie pieprzyć: słuchaj nie możesz wszystkich traktować tak samo, ja też wpadłam i teraz mam pułtorarocznego syna nie mam kochanka za to mam jednego męża nie zdradzam go ... i mam normalną rodzine nawet planujemy z męzem drógie dziecko. Możliwe że w wielu przypadkach jest tak jak piszesz ale nie we wszystkich. swoją drogą nic nie usprawiedliwi aborcji.

Gość buka
Brak słów:O Mam nadzieję, że poniesiesz karę... Nie za to, że dokonałaś aborcji, ale za to, że masz śmiałość się tym chwalić.

przestancie pieprzyc takie wszystkie super matki jestescie, w zyciu byscie nie usunely. a pozniej piszecie na forum z iloma facetami sie bzykalascie, ze macie kochanka, siedzicie na kafe zamiast zajmowac sie dzieckiem i inne pie**oly. zaklamanie na kafe i nic wiecej!!!!!! To jak żyjemy nie znaczy, że jak zaszłybyśmy w ciążę pozbyłyśmy się jej. Idąc do łóżka mam świadomość, że każdy środek anty może zawieść i do końca życia będę ponosiła tego konsekwencje. Ale do tego trzeba dojrzeć.

Gość facet lat 27
brawo za zdecydowanie - bo jakby wygladalo zycie w ktorym co katek to dzieciatek

mam nadzieję że dobrze sie czujesz...pamiętaj o kontroli ginekologicznej za jakiś czas...

Gość trochę żałosne
Skąd wy się bierzecie wszystkie, takie moherowe kretynki? Na jakich wsiach was wychowano???? Poglądy niczym 80-letniej ciotki. I ta chamska napastliwość. A co was to obchodzi co ona zrobiła?? Poza tym przyjmijcie, kurze, ograniczone móżdźki, że aborcja jest LEGALNĄ procedurą w większości krajów europejskich. Chcecie być mądrzejsze niż systemy prawne tych państw?

Gość a ja nie wiemhfudsu
po co wogole ta dyskusja.....to bardzo kontrowersyjny temat i dopoki kazda z osobna nie znalazlaby sie w takiej syt.nie moze sie wypowiadac za czy przeciw...rozne sa sytuacje w zyciu...nie ma co mowic \"hop\".

Gość żonkażonkażonka
tylko po co się tym chwalisz? taką wiedzę zatrzymaj dla siebie.

Gość joellla82
osłupialam jak przeczytalam post autorki. Takiej znieczulicy to ja nie znam w swoim otoczeniu. Najbardziej zaszokowal mnie koniec wypowiedzi, ze pozniej to ona sobie urodzi zaplanowanego dzieciaczka, a teraz ten byl fee i dlatego wrzuciłam go do śmietnika. Obrzydliwe... Nie chcialabym poznac takiej osoby.

Gość trochę żałosne
Czyli durna idiotko, popierasz abircję rzucając takie hasła!!! Wielkie obrończynie życia ziejące nienawiścią i życzące innym śmierci. BRAWO!

Gość marna prowokacja tak myślę
autorko, gdzie sie podziałaś????

Gość trochę żałosne
Każdego dnia dokonywane są miliony takich zabiegów w Europie, a pewnie setki w Polsce. Tylko o tym się nie mówi, bo i po co, jak takie wiejskie ciotki natychmiast podnoszą wrzask. Ale to nie znaczy, że "się nie spotakałaś" w swoim otoczeniu z aborcją. Spotkałaś się wiele razy.

Gość trochę żałosne
A kto powiedział, że to co jest w innych krajach jest słuszne? O yes, ty swoim móżdżkiem prowincjonalnej sroki będziesz to oceniać. Opowiada wam to czy nie, żyjemy w pewnym kręgu kulturowym i jest tylko kwestią czasu, kiedy w Polsce aborcja będzie dozwolona tak samo jak związku partnerskie gejów. A za nazwanie Murzyna Czarnuchem albo żarty z żydów będzie się sżło do więzienia.

Gość joellla82
slusznie Chinka, kto powiedział że inne kraje mają monopol na prawde? Prawda jest jedna i nie zalezy od wiekszosci!!!( To ze w naszym kraju za sprawa wiekszosci glosow Doda zdobywa nagrody nie oznacza ze prawda jest ,ze jest ona wybitna piosenkarka) I wole byc moherową kretynka, dla ktorej zycie ma najwyzsza wartosc, niz nowoczesna i wyzwolona kobieta dla ktorej najwieksza wartoscia jest ona i jej czubek nosa.

Gość czytam sobie
"wiejskie ciotki", "moherowe berety"... Zastanów się ty od żałosnych co piszesz... Ciekawe czy byś tak myślała gdyby np. Twoja matka też chciała się ciebie pozbyć... :O

Gość takajednazagubiona
jestem...myslalam, ze bedzie tu ktos kto przeszedl co ja! a co myslalyscie?ze bede pisac? zaluje zaluje zaluje!!!!

Gość takajednazagubiona
nie wiecie jak zaszlam w ciaze, nie wiecie ile przeplakalam.... swoja decyzje uwazam za sluszna! tak musialam postapic! czy ktos to rowniez przeszedl?

Gość qwertyuiopasdfg
skoro decyzja słuszna i nie żałujesz to czego tu szukasz? potwierdzenia że tak było czy chcesz wymienić wrażenia po. nie rozumiem...