Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja__000

Kosowo. Zle sie stało...

Polecane posty

Gość ja__000

czy waszym zdaniem zle sie stało, że Kosowo ogłosiło sie niepodległym panstwem??

Gość Freedom dor all
jestem za niepodległością dla Palestyny, Kosowa, Kataloni , Kraju Basków, Kurdystanu, Czeczenii, Osetii a nawet Szkocji jakby chcieli wolność dla wszystkich

Gość nie wiem czy smutna czy nie
Też się nad tym zastanawialam. Ciekawe czy teraz każda mniejszość narodowa będzie chciala oglaszać niepodleglość?

Gość pewnie ze fajnie
u nas niedlugo niepodleglosc oglosza Mazowsze i Gróny Śląsk 🖐️

Gość dla Śląska czemu nie
tylko czy slazacy chcą? tam wiekszośc stanowia Polacy ( ok 85%) dlatego na ślasku cicho ale zapewniam cię że jakby proporcje były odwrotne to problem byłby bardzo na czasie :)

Gość a jak ktos mówi
że Mazowsze ogłosi niepodległośc to sprowadza temat do żartu lub absurdu......Mazowsze to Polska tam nie ma mniejszości etnicznych które chciałby sie oderwać ..

Gość ktosss00
Przeciez Kosowo od zawsze należało do Serbii

A kto ci zabrania się oderwać??? Wolność dla pajaca!!!

A co mnie obchodzi Kossowo... pyt . Czemu to sie ma odbyć naszym kosztem ?

A jaki jest Twój koszt w tym wydarzeniu???

\"A kto ci zabrania się oderwać???\" Administracja domów komunalnych... mówią że w ich kamienicy nie bedę zakładał żadnego państwa.. choćby i demokratycznego.. 😭 Dyskryminacja.. :o

Podaj administrację do trybunału w Strasbourgu.

Gość roberto__
Teraz pewnie znowu wybuchnie nowy konflikt na Bałkanach

Gość kola0000
Teraz długo nie bedzie tam spokoju. Serbia została głęboko urażona i oszukana, a Kosowarzy beda chcieli zeby Ameryka opuściła Kosowo, bo oni sa niepodległym państwem.

Stało się bardzo źle. Jeszcze się wszystkim odbije czkawką to Kosowo...

ja się obawiam, że może być kolejna wojna... Serbowie to debile :o i mogą się burzyć... już zresztą stwierdzili, że nie uznają niepodległości Kosowa

Gość oj meaaa meaaa
"Serbowie to debile" nie za ostro? a co powiesz o Żydach wyżynających Palestyńczyków? :), pewnie że to geniusze :P. .nic sie nie stanie, spokój i ciasza bo Bałkany są teraz pod amerykańskim butem

Pożyjemy zobaczymy...co do kosztów... obiło mi się cos o uszy że wysyłamy tam policje i cos tam jeszcze .. a że słyszałem to z łazienki.. pewien nie jestem czy dobrze to słyszałem.. to miałem na mysli.. mówiąc o kosztach.

dlaczego ostro? miałam wiele doczynienia z Serbami, ze względu na kierunek studiów. być może moje zdanie jest lekko spaczone gdyż patrzę na nich oczyma Słoweńców

Gość cvetić
pewnie ze zle sie stalo. ale coz meaa zwazaj na slowa. znasz chociaz jednego serba????

Gość cvetić
ok znasz. ale serbowie nie sa debilami, wlasnie slowency t5o najwieksze skurwysyny

Ja im się wcale nie dziwię, że nie uznają tej niepodległości z dupy wziętej. Kosowo to region historyczny bardzo mocno związany z Serbią, Ps. Ja od jutra planuję ogłosić niepodległość swojej działki

Największy paradoks w tym, że nie ma narodu kosowskiego. Tam mieszkają Albańczycy, a oni mają już przecież obok swoje państwo. Tak naprawdę zatem o wiele bardziej należy się niepodległość Kurdom czy Tamilom, bo są to naprawdę narody bez własnego państwa. Serbię ukarano za postępowanie dyktatora (Miloszevicia), którego sama obaliła. Co za ponury żart historii. :-o