Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjolka

dobrze dobrane tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość jjjolka

w jaki sposób dobrac dobre tabletki antykoncepcyjne? zmieniałąm je juz chyba z 7 razy i za kazdym razem było cos nie tak( bóle brzyucha, wymioty, zawroty głowy itp) czy sa moze jakies badania które pomoga dobrac tabletki z taka dawka hormonów która bedzie dla mnie najlepsza?? pozdrawiam

Gość jak zmieniałaś już z 7 razy
to sobie odpuść dziewczyno pigułki. widocznie nie są dla ciebie - orgnizm ich nie toleruje. może ewentualnie spróbuj z plastrami.

to sobie odpuść dziewczyno pigułki. widocznie nie są dla ciebie - orgnizm ich nie toleruje. może ewentualnie spróbuj z plastrami.

a słyszałyscie o czyms takim jak badanie hormonów( badanie krwii) które jednozanie wykarze jakie tabletki sa dobre dla dajej osoby?? Wiedzie jaka jestcena tych badan??

Gość WEWRA
cena badan - jednego hormonu 15 zl ( jeden nic nie da,wiec trzeba kilka ) A probowalas plastrow np EVRA :D Ja tez nie moglam miec tabletek,ale plastry mi sluza :P A tak swoja droga dziwie sie Twojej ginekolog, ze przy szostym opakowaniu przepisuje Ci INNE SIODME !!!!!! Nie dziwie sie,ze oragnizm wriuje przeciez to jest dawka hormonow !

braas po rzad 7 rózynch opakowan nic dziwnego ze organizm zwariował zresztą po jednym opakowaniu moze tak sie dziec a przy kolejnym ustepuje wiec dziwny ten lekarza

braas po rzad 7 rózynch opakowan nic dziwnego ze organizm zwariował zresztą po jednym opakowaniu moze tak sie dziec a przy kolejnym ustepuje wiec dziwny ten lekarza

Gość Polibuda
Ee no wlasnie te badania hormonow tez bym musiala zrobic bo tez mam zle dobrane tabletki :(