Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksualnej kobiety

Czemu faceci, którzy są prawiczkami mają problem z akcpetowaniem przeszłości

Polecane posty

Gość Wlasnie ze jest to problem
poza tym spokojni, mili faceci raczej nie mieli wielu kobiet, czesto sa prawiczkami, albo mieli jedna partnerke i nie za bardzo im odpowiadaja kobiety, co mialy wielu partnerow, albo tymbardziej przygody

ile masz lat pomaranczowsza? jesli mozna spytac

Gość pomaranczowsza
a to ciekawe. ja np. nie znam w ogole ludzi typu blachary, dresiaze disco, techno itp. znam natomiast wiele osob obejga plci, ktorzy mieli kilku partnerow(ek) i sa to zwyczajni, skromni, spokojni ludzie. mam 35 lat, acz nie wiem do czego potrzebna ci ta informacja :o

jak masz 35 lat to nic dziwnego, ze mialas kilku partnerow, ale ja mam 21 lat, dziewczyny w moim wieku co mialy kilku partnerow to raczej spokojne nie sa

Gość pomaranczowsza
no toc przeciez nikt ci sie nie kaze wiazac z jakimis latawicami. mowimy tu o czyms innym - gdybys spotkal dziewczyne, ktora jest fajna, mila, spokojna, w ogole odpowiada ci pod wzgl. charakteru, to zebys sie nie zadreczal tym ilu i czy w ogole miala przed toba partnerow. poza tym wiek 21 lat to jeszcze nie alarm, zeby sie zadreczac, czykogos znajdziesz. ja mialam kilku partnerow nie dlatego, ze mam duzo lat, tylko dlatego, ze zaden z nich nie byl taki, jaki chcialam (byl np. macho, imprezowicz, prawicowiec, fanatyk religijny, poszukiwacz zony za wszelka cene i takie tam cechy, ktore mi nie odpowiadaja).

Gość upupupupupupupupupupupupuppppp

Gość dfhh
chlopak podchodzi do tego inaczej ; ) nierozumie ciebie. tega ze kazdemu chlopakowi mowilas ze go kochasz i z nim sypialas bo dla niego to cos pieknego. powinnas sie cieszyc ze mas ztakiego chlopaka;) przynajmniej mozesz byc peqwna tego ze cie kocha szczerze i to na ciebie tyle czekal. on ma inny schemat myslenia ale jesli da ci sznase to sam przestanie o tym mowic a z czasem przestanie mu to przeszkadzac jesli sie przkeona ze nie jest poprostu nastepnym i ze po nim nie bedzie znowu kolejnych 10..

Gość dfhh
Nie chodzi o porównanie tylko o bycie pierwszym, (co z tego że bylem lepszy jak straciłbym przyjemność rozdziewiczenia swojej przyszłej żony) taaa a jak Wam nie wyjdzie. rozstaniecie sie.. skad wiesz jak bylo miedzy nia a innym chlopakiem moze tez mial byc kims wiecej dla niej ;) i co jesli ty ja rozdziewiczysz a sam przestaniesz byc prawiczkiem a los potoczy sie tak ze nie bedziecie dalej ze soba to co? Ty nie bedziesz mogl byc szczesliwy bo wyobraz sobie ze spotklaes taka dziewczyne ktora tez boli ze nie byla 1 . za pozno? a ja tez kochasz? i co wtedy?:)

Gość dfhh
pozatym sex przed slubem jest wazny.. nie bierze sie kota w worku ;) to tez jest 1 z naturalnych potrzeb jakie ma czlowiek tak samo jak picie jedzenie i oddychanie. i uwierz ze sex moze wszytsko zniszczyc jesli nie bedziesz zadowalal jej w lozku i odwrotnie. rozstaniecie sie i tyle

moze jak sie naprawde zakocham, to dziewictwo przestanie byc wazne dla mnie, ale przeszlosc seksualna i to czy dziewczyna byla porzadna to bardzo wazna sprawa

Gość dfhh
oczywiscie ze tak ale z twoich wypowiedzi wynika ze nie chodzi Ci o to czy ona jest dziewica tylko o to z iloma partnerami to robila . widocznie masz takie podejscie ze sex uprawia sie tylko z osoba ktorz darzy sie wyzszym uczuciem niz tylko porzadniem i wlasnie takiej dziewczyny powienienes szukac. ale to ze miala 2 partnerow z ktymi sypiala jej nie przekresla

Tylko nie każdy chce wypróbowaną przez innych a kobiet to zazwyczaj nie boli że facet uprawiał już sex

Gość dfhh
mezczyzn tez to zazwyczaj nie boli. zalezy od pogladow

i ja juz mam byc potem na zawsze z toba kobieta co wczesniej miala dwoch partnerow?

Gość dfhh
a czemu nie? szukala az wkoncu znalazla :)

Przecież ona mu nie odpowiada będzie się męczył, niech szuka dziewicy

Gość dfhh
heh powiem ci tyle ze ja mam 18 lat dziewictwo stracilam miesiac temu z 4 chlopakiem z ktorym chcialam byc na powaznie . tez mnie bolalo bo ja sie dowiedzialam ze on ze swoja byla ruchal sie po lasach i kiblach strasznie mnie to bolalo ale dalam mu sznase zaufalam rozmawialam z nim duzo.. prosil mnie zebysmy do tego nie wracali bo kazdy popelnial bledy on byl glupi teraz tego zaluje kiedy sex to byla dla niego tylko zabwa az do momentu kiedy sie zakochal. znam wiele takich przypadkow :) zycie sie tym co jest teraz nie mozna marnowac szansy i zaprzepasic pirknir zapowiadajacej sie przyszlosci z powodu przeszlosci. tyle

jeżeli ma czuć się nieszczęśliwy to szczęście znajdzie z inną z dziewicą. Nie warto rezygnować z przyjemności rozdziewiczenia kobiety

Gość dfhh
pieknie* szczesciu trzeba pomgac w zyciu trzeba ryzkowac bo kto nie ryzukuje ten nie ma probowac warto bo inaczej cale zycie ci przleci i moze sie okazac ze dziewica bedzie ale nie bedzie pasowal charakter albo wyglad sex nie jest najwazniejszy w zwiazku. wazna jest osobowosc a nie to ile kto mial partnerow wczesniej

Dla mnie jest istotne czy kobieta miała partnerów seksualnych czy nie, niegdy z używaną bym się nie ożenił, jak komuś coś nie odpowiada to znajdzie taką która będzie mu pod każdym względem odpowiadać, i warto z taką się związać

niech próbuje i szuka dziewicy zaryzukuje napewno znajedzie jak będzie szukał w odpowiedniej grupie wiekowej

Gość dfhh
nikt nie jest idelany. kazdy popelnia bledy

Gość dfhh
ty nie ponosisz zadnych. to twoje poglady na ten temat przeszkadzaja w tym zeby bylo miedzy wami normalnie . masz 1 raz soba?

ponosi konsekwencje bo nie ma szansy będąc z nią rozdziewiczyć kobiety, to tak jakby stracił 50000 bo tyle jest warta przyjemność rozdziewiczenia kobiety na rynkuhehehe to tak żartem

jak miełem kieyś narzeczoną co miała przede mną innych facetów to jak wtedy o tym sobie pomyślalem.....że bzykala się z innymi ... to mi się niedobrze robiło.....znalazłem na żonę inną i całę szczęście:D

Gość rumun
No i wiedziałem że nie obejdzie się bez idiotycznych opowieści jak to panna straciła cnotę z wielkiej miłości a teraz dorwała jelenia i ma drugą "wielką miłość". Nie martw się laska, po nim będzie 3. i 4. i kolejne.

rumun pewnie i masz racje, wiec skoro kobiety moga miec wielu partnerow to czemu my nie mozemy miec wielu partnerek?

Gość upupupupupuppupupupupupupppppp