Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prądek....

opłaty za prąd

Polecane posty

Gość prądek....

nie zpłaciłam rachunku za prąd.termin miałam na 04/02/2008.kiedy mi wyłączą prąd???

Gość przyślą najpierw wezwanie

Gość prądek....
dzieki z odp.postaram sie jak najszybciej zaplacic

Nie przysyłają żadnego wezwania do zapłaty. Masz 30 dni od daty rachunku, potem przyjdzie smetny facet i wyłaczy prad. A zalatwienie podłaczenia to czas i koszt.

Od razu prądu ci nie odłączą przyślą ci wezwanie żebyś uregulowała i odsetki, które ci naliczą.

Gość na pewno zanim wyłączą
dostaniesz upomnienie

Gość ile im wisisz
?

Gość prądek....
224zl..

Gość ile im wisisz
e to nie tak tragicznie, jak do tej pory płaciłaś regularnie, to cie nie wyłączą, może każ se założyć taki licznik na przedpłaty. Działa to tak samo jak np. telefon w Tak-Taku

Gość prądek....
jak mi wyłączą to sie sie wyprowadze...licznik i tak nie jest na mnie ...rachunki tez nie przychodza na mnie......czym ja sie martwie????

Gość ile im wisisz
no nie wiem, na twoim miejscu nie byłabym tak beztroska, bo jak właściciel mieszkania cie dorwie :D

Gość prądek....
wlascielem mieszkania jest moja tesciowa....nie boje sie jej..i mam ja gdzies daleko..ona bedzie po ciemku siedziec a nie ja...

Gość ale z ciebie franca
:P

Gość bełżyce....
dlaczego???zobowiazala sie do placenia rachunkow za prad..a teraz nam przynosi bo ona nie bedzie placic...no sory..ale jakos musimy sie podzielic oplatami..

Gość prądek
dlaczego???zobowiazala sie do placenia rachunkow za prad..a teraz nam przynosi bo ona nie bedzie placic...no sory..ale jakos musimy sie podzielic oplatami..dokladmy sie tesciowi do czynszu...placimy za kablowke..a ona na co...jak krolowa...za nic nie placic a mieszkac???

Gość ale z ciebie franca
a kto ten prąd zużywa?

Gość prądek
ona jest krawcowa..prawie codziennie do 2w nocy napierdala na maszynie..do tego swieci lampke podczas szycia i swieci swiatlo... +telewizor i zelazko...wszystko na raz...w naszym pokoju jesli komputer jest wlaczony to tv nie...i odwrotnie

Gość prądek
kazdy z nas uzywa...kazdy ma takie same potrzeby...wiadomo nikt nie bedzie siedzial po ciemku...placimy czesc czynszu..czsynsz jest co miesiac... a prad sie placi co 2miesiace...czynszu mamy 530zl...tesc a placi za czynsz a wogole go tu nie ma..jest za granica...

Gość prądek
wiec nie rozumiem postepowania tesciowej....

Gość ale z ciebie franca
w takim układzie powinniscie płacić po połowie, ale na twoim miejscu szukałabym samodzielnego mieszkania

Gość prądek
pocieszam sie myśla ze juz niedlugo zacznie sie budowa naszego domku...wiec tesciowa bede mialo daleko w powazaniu... tesciowie sie po rozwodzie...i mieli taka umowe tesc placi za czynsz... a tesciowa za prad...mysle ze powinna dotrzymac slowa mimo wszystko... jesli nam odetna mam sie gdzie wyprowadzic..wiec sie nie martwie

Gość dlaczego nie zapłaciłaś
nie masz kasy, czy na złość teściowej?

Gość prądek
bo tesciowa miala placic za prad..nie dosc dokladamy sie do czynszu..placimy za kablowke...wszystkie srodki czystosci kupujemy my..kostki do kibla....proszki do czyszczenia itp. po worki na smieci i do odkurzacza...ona nic??no sory tez bym tak chciala zeby ktos za mnie za wszystko placil....wszytsko kupil...a ja sobie bym tylko lezala...powinna miec na uwadze ze bedziemy budowac dom i wlasnie na to jest nam potrzebna kasa...a ona zamiast nam pomoc to nas jeszcze pograza...prad sie placi rzadziej niz czynsz a te rachunki nie maja porownania...

Gość prądek
poza tym mąż mi nie pozwolił zapłacic...

Gość ale twoja teściowa nie leży
tylko jak napisałaś do 2 w nocy na maszynie napierdala , chyba gdyby leżała na kasie, to by tego nie robiła :P trochę zrozumienia dla starszej pani by ci ani twojemu mężowi nie zaszkodziło :P w końcu to matka twojego ukochanego

Gość prądek
jak ja termiy gonia bo sie nie wywiazuje z umow to napierdala do 2 w nocy.. jak dla mnie nie jest nawet tesciowa..dla mnie obca kobieta..a dla mojego meza????tez chyba nie zasluguje na miano matki... jasne za my spimy na pieniadzach..normalnie spod przescieradla nam wylaza....nam tez ledwo co wystarcza...mamy dziecko...na nie wlasnie duzo kasy.. i powiem ci jedno gdybys miala taka tesciowa jak ja mam..to samo bys mowila...jestem tego pewna

Gość prądek
ona szkodzi nam od samego poczatku malzenstwa...wiec niech nikt mi nie mowi o szacunku do niej... wiem kogo mam szanowac...sa osoby ktore sa warte szacunku...ale ona jak dla mnie?nie jest niczego warta

Gość prądek
i nie jest starsza pania ma 53 lata...a wyglada na 40lat..takze jej pensja idzie na kosmetyki dobre zarcie..ale nie prąd bo juz nie wystarcza...szkoda

Gość prądek
strasznie jest zazdrosna o swego męża - mojego tescia , w którym jestem zakochana.