Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amdara234

moje zycie jest nudne.

Polecane posty

mam wszystko a mimo to moje zycie jest nudne.nie pracuje bo nie musze choc bardzo bym chciala,nie sprzatam bo nie moge poniewaz co dzien przychodzi sprzataczka i poleruje wszystko.tragedia.nie gotuje bo prawie co dzien jadam w restouracji.nie mam przyjaciol bo nie moge nigdzie sama wyjzc.siedze w domu z dala od rodziny bo az2000km.chciala bym sie czuc jak normalna kobieta.dzieci miec nie moge.od trzech lat mieszkam z moim facetem,ktory tez nic nie robi bo juz wszystko ma.czuje sie okropnie.dla mojego faceta licze sie tylko ja,robi wszystko i daje mi wszystko.ale...czuje sie zle poniewaz do niczego nie moge dazyc sama.

Gość Dictionary
To może poczytaj o zasadach pisowni polskiej...

nie moge pisac inaczej,od czsu gdy skonczylam 2 lata mieszkam za granica.nie mialam stycznosci z polska szkola.po za tym moj problem nie dotyczy pisowni.

Gość Dictionary
No widzisz, Romantyczny. To się nazywa pełnia nieszczęścia. Tylko usiąść i płakać.

Gość Dictionary
No widzisz, Romantyczny. To się nazywa pełnia nieszczęścia. Tylko usiąść i płakać.

z nie ktorymi na tej kafeteri nie da sie normalnie porozmawiac.przedstawiasz jakis problem a odpowiedzi uzyskujesz na wszystko lecz nie na sprawe ,ktora zostala przedstawiona.czemu....moze odpowiecie mi na to pytanie