Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strazak1983

Pisze, bo nie mam pomyslu na kolejne dni/

Polecane posty

Gość greeta24
Wkurza mnie moja mama bo ciągle pyta o niego i pewnie myśli ze dalej z nim jestem

Gość nataliana
szkoda ze tak daleko wszystkie od siebie mieszkamy bo umowilybysmy sie na jakas kawke:) ale dobry i net zeby sie wygadac

Gość jola78
jeżeli on jest tobie przeznaczony greeta24 to się zejdziecie ale w to wątpię ale czy ty nadal chcesz być z nim z takim pracoholikiem i wogóle

Gość nataliana
moja mama cieszy sie ze juz z nim nie jestem bo widziala ze wykancza mnie ten zwiazek... ale np. babcia w sobote zapytala czy do siebie wrocilismy i powiedziala ze moze ja bym do niego zadzwonila, moze mnie jeszcze chce... eh babcia jest zdania ze to mezczyzna ma decydujacy glos w zwiazku i nie rozumie ze to JA zerwalam z nim.

Gość greeta24
a Ja mojemu to wszystko mówiłam i on mi też jak coś nam nie pasowało ale nigdy sie nie kłóciliśmy. Pierwszy chłopak z którym tak się dobrze rozumiałam i to mnie najbardziej boli że tak się teraz porobiło. Był moim najlepszym przyjacielem i zarazem partnerem

Gość jola78
greeta24 to twoje życie nie mamy może dla mamy się podobał kawaler bo wszystkiego o nim nie wiedział ale ty go znasz lepiej a to normalne że mama się pyta w końcu zastanawia się pewnie gdzie przepadł pan X:)

Gość greeta24
Dokładnie. Chyba go lubiala i widziala że jestem szczęśliwa przy nim

Gość nataliana
Grata - sama sobie odpowiedz na pytanie czy bylas z nim szczesliwa. Jesli naprawde uwazasz ze jestescie sobie pisani to moze umow sie z nim i pogadajcie szczerze, zapytaj co go sklonilo do rozstania i czy macie jeszcze szanse na budowanie wspolnej przyszlosci. Ja wiem ze nie chcialabym juz byc z czlowiekiem ktory znalazl w sobie tyle determinacji zeby mnie zostawic. Ale to Twoje zycie, kazdy przypadek jest inny

Gość greeta24
Nie przeszkadzało mi że lubial swoją pracę. Jak widzieliśmy sie co weekend to było ok bo ja sama ciągle w pracy i też uwielbiam swoją pracę

Gość nataliana
wiesz...moi rodzice najpierw mysleli ze miedzy nami uklada sie cudownie, nawet on tak myslal bo ja nie mam w zwyczaju sie skarzyc;) wszystko da sie ukryc

Gość greeta24
Pisałam ostatnio w weekend to odpisał że znajdziemy na pewno czas na spotkanie. Napisał mi także że mogę na niego liczyć przy uczeniu się jeżdźić autem

Gość jola78
daj znać jak było na spotkaniu OK?

Gość greeta24
Wiecie co najbardziej mnie zastanawia to że jakby chciał zapomnieć o mnie to by nie pisał i nie puszczał sygnałków.

Gość jola78
oczywiście jeżeli dojdzie do tego spotkania

Gość nataliana
no najwyrazniej nie chce tracic kontaktu z Toba..... to chyba dobry znak:) ale badz ostrozna

Gość jola78
może się zastanawia nad przyszłością waszego związku a może doszedł do wniosku że dobrze mu było no i będzie chciał wrócić

Gość greeta24
Parę dni temu w nocy napisał mi że nie może spać i myśli tylko o mnie i nie wie co się z nim dzieje

Gość greeta24
odpisałam mu wtedy że się zakochał tak samo jak ja i że się boi zaangażować mocniej

Gość greeta24
Pisaliśmy smsy wtedy do godz 4 rano

Gość jola78
on chyba chce być z tobą ale na jak długo no i czy ty chcesz wejść ponownie w ten związek zastanów się bo na tym weekendowym spotkaniu czuję że będzie do tego nawiązywał

Gość greeta24
Ja chcę bo nie mam powodów do tego żeby kończyć znajomość

Gość nataliana
mimo wszystko zycze Wam powodzenia... chyba rzeczywiscie nie wszystko miedzy Wami stracone;) a to rozstanie... mozliwe ze chwilowe i bedzie je mozna zaliczyc do tzw. "bledow mlodosci";)

Gość greeta24
wiesz co nie wiem kiedy się zobaczę z nim pierwsza nie będę nalegać. Jeżeli będzie gotowy na spotkanie to wtedy napisze

Gość jola78
trzymam kciuki żeby znowu było wam z sobą dobrze jeżeli uznałaś że to on jest tym który da ci szczęście

Gość greeta24
Wie że mi zależy i poczekam póki pisze i puszcza sygnałki to nie da o sobie zapomnieć

Gość greeta24
Czasami napisze mi tylko co robię więc tez jest ciekawy

Gość greeta24
Dobra dzięki za mile spędzony czas. Idę zaraz spać jutro o 6 pobudka i do 20 poza domem

Gość greeta24
Hejka, jakoś przeżyłam ten zakręcony dzień. Dzisiaj zrozumiałam że jestem wolna jak ptak i nie muszę nikomu się tłumaczyć. Jeden plus bycia samej

Greto jak Ci sie udalo ja mam dzis totalnego dola i nawet nie zapisalam sie na fitnes tak jak wczoraj sobie obiecalam

Gość greeta24
Witam, jestem znowu. Dzisiaj dostałam smsa od niego że zawsze był twardy a ostatnio czuje samotność. Odpisałam mu że proponuję spotkanie w najbliższy weekend. Odpisał że też chce się spotkać. Wczoraj doszłam do wniosku że spróbuję się pogodzić z tym ze woli być sam a dzisiaj znowu myślę o nim i o tym spotkaniu.