Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alussia

12 dni i nic

Polecane posty

Gość alussia

dzisiaj 12 dzien od stosunku zrobiłam rano test i nic.A wy dziewczyny po jakim czasie robilyscie?

Gość a ja nie
po terminie spodziewanej miesiączki się robi test z moczu kobieto. Teraz nie musi wyjść dobrze.

Gość alussia
ale ja mam kobieto miesiączke na 25, a teraz jakies krwawienie podobne do miesiączki ale jest skąpe, a moje miesiączki są zawsze obfite...

Gość dziewczyno twoja
@ może być za każdym razem inna, bo twj organizm to nei szwajcarski zegarek i nie sugeruj się tym co "zawsze"

Gość alussia
czyli powinnam zrobic teraz po okresie?czy normalnie jak miałam zawsze 25?

Gość a ja nie
Zrób po 25 test.

Gość ola18
ja tez chcialabym zrobic test ale w sumie nie wiem czgo robic boje sie troche, otoz 5 stycznia 4 skonczyl mi sie okres kochalam sie ze swoim chlopakiem stosunek przerywany spoznial mi sie okres pare dni, w miedzy czasie bylam 2 razy u lekarza ale ciaze wykluczyl to bylyb gdzies 3-4 tydzien gdybym byla w ciazy, potem jakos na poczatku lutego znow byl seks ale tym razem wzielam escapelle po 4 dniach dostalam krwawienie, teraz okres powinnam dostac na poczatku lutego ale caly czas sie boje ze moge byc w ciazy chcialbym zrobic test ale teraz nie wiem czy moge teraz czy czekac do nastepnej miesiaczki gdybym byla w ciazy bylby oklo 6 tydzien juz a ja zadnych objawow ani nic, ale nie chce zyc w niepewnosci i wolalabym test zrobic? pozdrawiam i prosze o pomoc:)

Gość może zacznij zabezpieczać się
wreszcie się zacznij zabezpieczać - chociażby prezerwatywą!

Gość ola18
zabezpieczam sie juz, ale wtedy tak jakos wyszlo nawet sama nie wiem dlaczego

Gość alussia
a ja chce byc w ciązy! :( i nic...tyle sie juz staramy...szkoda gadac...tak chcialam dzisiaj zobaczyc 2 kreski...i znowu jedna...po 12 dniach ...juz nie wiem co robic:(

Gość owulacjanka
Jak masz bardzo skąpe krwawienie to może dopiero teraz masz jajeczkowanie??

Gość alussia
a teraz jest najwieksza szansa zajscia w ciąze jezeli mam krwawienie, dodam ze nigdy takiego nie miałam przed miesiączką...

Gość alussia
mysle, ze jakbym w tym czasie sie kochała bez zabezpieczenia to bym szybciej zaszła w ciąze a Ty co na to?w sensie ze mam wieksze szanse...

Gość alussia
owulacjanka i jak myslisz?mam teraz najwieksze szanse na zajscie w ciąze?jezeli teraz sie bede kochała..