Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka81

czy 2000tys zl to duzo czy nie

Polecane posty

Gość co / kogo kochasz komiczne
????

niezle, temat byl inny, a dyskusja jak zwykle na inne tory sie potoczyla:P

Gość quid juris
co kochasz skoro nie wierzysz w milosc? Ja doszlam do wniosku, ze skoro 50% zycia spedzamy w pracy to warto robic cos, co sie lubi. A prawnikiem mozesz byc dobrym TYLKO jak lubisz to, co robisz. W takim razie wiem, czemu dobry w tym nie jestes :) Ale fakt, grunt, ze zapewnia przyzwoite zycie

Gość quid juris
no to odpowiem na temat: zalezy :p na jedna osobe, ktora dopiiero co skonczyla studia, to duzo. Jak na rodzine z trojka dzieci - malo

wlasnie, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia:P i nigdy nie bedzie obiektywnej oceny w tej kwiestii:)

tzw dobry parwnik to ten, ktory wmowi wszystkim, ze jest dobry, ktory dobrze sie ustawi i ma dobre uklady... i nie sugeruj sie podpisem - to cytat innej osoby :) praca jets po to, by stac nas bylo na inne rozrywki - pozapracowe :) nadmierna fascynacja pracą jest niewskazana

"fskt, ceny mieszkan w wawie to masakra, kogo na to stac???" mase ludzi, bo zarobki tu są inne...

mam duzo znajomych w wawie zarabiajacych niezle a i tak wszyscy biora kredyty. Chyba to jedyne wyjscie dla wiekszosci. Bo wiadomo ze mniejszosc stac nie na mieszkanie 50m a na dom w eleganckiej dzielnicy:)

Gość quid juris
leser :) Ja tam uwazam, ze praca moze dac taka sama przyjemnosc jak zajecia pozapracowe :) Ale moze po prostu jestem jeszcze naiwna i powinnam sie uczyc od tych doswiadczonych zyciem :p

Gość quid juris
a ceny miszkan w Krakowie sa jeszcze wyzsze niz w Warszawie, nie? paranoja Pinezka a Ty skad jestes?

ja mieszkam w malym miescie w lubelskim. Ale tu ludzie oglupieli z cenami mieszkan jak na takie zadupie:P:P:P Mysla, ze wielkomiastowi sa i ceny takie jak w Krakowie przynajmniej:D

Gość quid juris
ponoc ceny maja spadac. Przeczekac trzeba :)

Wydaje mi sie, ze jakos za bardzo to nie spadna, najwyzej zatrzymaja sie na takim poziomie jak sa teraz

ceny mieszkan w Krakowie nie są wyzsze - w Warszawie jest drozej... w Krakowie jest kilka punków w ktorych są kosmiczne ceny, ale ogolnie u nas jest drozej.... zreszta w Krakowie nie ma apartamentowcow z cenami od 35 tys zł za metr

ceny nie spadną, bo materiały budowlane zdrożały o 30 % i do Euro 2012 beda drozec cały czas

warszawiakom to juz nalezy sie status vipa zato ze mieszkaja w stolicy a nie tak jak przyjezdny plebs :classic_cool:

Gość komiczne nie odpowiedziałeś
komiczne - nie odpowiedziałeś na pytanie:

Gość komiczne nie odpowiedziałeś
komiczne nie odpowiedziałeś na pytanie: "co / kogo kochasz?"

Samochody to nie hobby - lubie je, lubie szybkie samochody i interesuje sie nimi, ale to nie hobby

Gość sfgsgfsgdfg
komiczne na pewno duzo zarabia, ale na zycie zostaje jej tyle co nam zarabiajacym mnie. wiekszosc przejada (wnioskujac po wadze)

Nefa - ale chyba Cie to nie dziwi :P?? Oraz -" ale na zycie zostaje jej tyle" :D:D:D:D:D:D

Nie, mnie to nie dziwi:P prawnik niby odpowiada na pytanie ale odpowiedzi nie udziela:P Widzisz? Znowu jestes kobietą:D:D:D