Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszczalska to ja nie jestem

Jestem dziewica!!! no szok

Polecane posty

Zostalam wysmiana przez dziewczyny :D ze jestem dziewica :classic_cool: mam 17 lat :classic_cool: od 2 lat mieszkam w Niemczech, od roku chodze do normalnej niemieckiej szkoly, klase mam mieszana rok o 13 do 17 lat, no i kolejna kolezanka dzisiaj oznajmila (ma 13 lat :D:D) ze bierze tabletki anty. i w piatek przyjdzie do niej chlopak( tez z naszej klasy ;) wogole nie gadaja ze soba najlepsze :D ) i no wiecie co bedzie. Reszta dziewczyn tez ma to za soba, no i do mnie zebym cos opowiedziala bo ja juz 17 :classic_cool: to pewnie doswiadczona :D ale sie usmialam :D puszczalska nie jestem :D wiem glupi temat ale to juz ktorys raz tak bylo, ze one nie moga uwierzyc ze jeszcze nie uprawialam seksu, bo przeciez juz w styczniu juz 17 skonczylam :classic_cool: zal mi ich :O jak mozna w wieku 13 lat uprawiac seks? :O

Gość a ja straciłam jak miałam 23
to chyba za mamuta jakiegoś by mnie wzięli

nie ulegam, bo mam swoj rozum ;) jeszcze ta dziewczyne matka zaprowadzila do ginekologa po tabletki :O druga natomiast beczy, bo usunela ciaze(15 lat) :O mowila ze nie mogla urodzic, a sypia z chlopakiem ktory jej sie nie podoba ale zeby zaczynac od 13 roku? :O jak ja widze ta dziewczyne... niziutka, piersi wogole brak, zreszta jak mowi to jej pierwszy chlopak no zal mi ich :O

hehe mielismy ostatnio tez lekcje z ginekologiem, zadal pytanie w ktorym wieku najlepiej zaczac wspolzycie, a one ze do 17, 18 po potem sie jest za starym :D mi sie tylko smiac z nich chce ;)

Gość Normalnie istny Ogier
a ja dziewidztwo straciłem w wieku 42 lat no i co?

Gość hahahhahahahhahahahah
dobre :D

Gość ja mam 17 i tez w wieku 16 lat
stracilam cnote ale zeby jako 13 latka sie puscic z byle kim przeciez to smieszne jak moga byc takie zalosne dziewczyny na swiecie

A ja mam \"kolezanke\" która pierwszy raz przezyła własnie w wieku lat 13... teraz ma 19, 2 zatarcia za sobą.. i... nie za dobrą opninie, a co dosc istotne.. kiedy nie weszły bysmy na ten temat mowi ze załuje ze poszło jej to tak szybko, bo wspołzyła poniej praktycznie z kazdym swoim chłopakiem, i wkoncu sie poguibiła gdszie miłosc, a gdzie tylko seks... Dodam tylko ze ja straciłam cnote w wieku lat 19, z miłosci ! i dobrze mi z tym :)

Gość malaaaaaaaaaaaaaaaa
puszczalska to ja nie jestem ja mam 18 w tym roku i wogóle sie nie martwie tym ze jestem dziewicą?? nie mam chlopaka a przeciez nie pójde do bezdomnego na drorzec zeby mnie \"przeleciał\" ja chce to zrobic z kims kogo pokocham, więc zapewne jeszcze w wieku 19 lat bede dziewicą...bo potrzebuje czasu zeby znalesc tego z kim chce to zrobic pierwszy raz

Gość ja też mam 18 lat
w tym roku kończę 19 mam chłopaka ale jestem dziewicą i tak zostanie jeszcze długo:)

do malaaaaaaaaaaaa ja tez nie powiedzialam ze sie tym martwie :classic_cool: ja tam wole to zrobic z tym jedynym i mam w d.u.p.i.e jesli ktos to wysmieje ;)

chlopaka tez mam, on sam mi mowi ze on tez chce to zrobic juz z ta jedyna :) nie spieszy sie nam :D

ale nie moge zrozumiec, ze oni maja po 13 lat i juz cos :O przeciez to zwykle dzieci :O nie zebym mowila ze ja jakas dorosla, tez mam 18 w tym roku, ale wiem to nie moja sprawa :p

Gość malaaaaaaaaaaaaaaaa
u mnie w klasie ostatnio była dyskusja dziewczyn pt\" jaka jest wasza ulubiona pozycja\" matko bosko :) okazało sie ze tylko 2 sa dziewicami a mam nawet dziewczyne która w wieku 18 lat miała juz 4 partnerów( gdybym jha tak miała czułabym sie z tym zle) nawet nie wiem czy na starosc chce dojsc do 4 :) koszmar troche mnie to przeraziło, naprawde jestem ładna dziewczyną, podobam sie chlopakom ale chyba , (*jak to usłyszałam)

Gość malaaaaaaaaaaaa
nie pamietam zebym w wieku 13 lat o sexie myslała:) pewnie podobali mi sie chlopcy i wogóle ale bez przesady ze do łózka ..jak jeszcze prawie cycków nie miałam

Gość suchy suchar
mam znajomą która sie seksi od 14 roku życia, teraz ma 22 :o ale ona w ogóle jest dziwna jakaś- ma zawsze 2-3 facetów naraz, większość 10-15 lat starszych, żonatych :o. Tych jej facetów to ja nie zliczę, ale pewnie jej sie już z 60 uzbierało :o

Gość malaaaaaaaaaaaaaaaa
urwało mi wypowiedz ...jak usluszalam od kolezanki ze \" uwaga \" za bardzo sie szanuje :) ojjj masakra

Gość kasiaczxx
od 14 roku życia..jacie :) to wogóle wtedy ma sie jakis poped seksualny ??

na wyglad tez swoj nie narzekam... mam wspanialego chlopaka ;) on w Polsce :( moim zdaniem nie ma po co wczesnie zaczynac, zalezy co dla kogo znaczy wczesnie... ale jak dzisiaj mialam juz wysiadac z metra a dziewczyny jeszcze do mnie zebym powiedziala jakie ja tabletki biore :O to ja myslalam ze sie normalnie posikam ;) ja mowie ze zadne i nie zamierzam a one ze chyba zartuje :O jak sie puszczaja w wieku 13 lat to nie znaczy ze jak ja mam no prawie 18 to juz powinnam miec chyba z 10 partnerow :/ obrzydza mnie cos takiego

nie daj się!!!! Ja mam 18 lat i chce być dziewicą przynajmniej do 40 roku życia! Jestem dziewicą w 100 % ! Analnie, oralnie, dopochwowo, zewnętrznie, wewnętrznie i na wszystkie inne sposoby!

Gość onaTaka25
a ja stracilam dziewictwo w wieku 21lat:) w dodatku w Paryzu i bylo cuuuudownie

one sie smieja ze mnie a ja mam z nich dopiero polewke.. no bez przesady... ale kazdy robi co chce ;)

Gość suchy suchar
nie wiem czy sie ma , nie pamiętam ;) ale ona sie czasem zachowuje jak zwierzę :o żadnych zasad, żadnych skrupułów - jak zobaczy faceta to wszystko jest w stanie zrobić żeby na nią zwrócił uwage- raz nawet zdjęła bluzkę :o siedzieliśmy u kolegi i przez chwilę nie była w centrum uwagi chłopaków-chyba nie mogła tego znieść- zdjęła bluzkę "bo mi tag gorąco" :o takie numery to u niej norma

Gość suchy suchar
tak * gorąco

Night expres przybij piątala. :classic_cool:🖐️

Gość RaduŚ
ehh no zal poprostu ja koncze w tym roku 19 lat i nadal jestem prawiczkiem.... zal ale moja kobieta postanowila ze zrobi to 1 raz po slubie to co ja mam zrobic isc z pierwsza lepsza?? ojj nie.. bede musial poczekac ale przyznaje ze chce mi sie bardzo ;p

ja mam 24 lata i tez jestem dziewicą.Czy mi to przeszkadza?może trochę...,bo wiem,że nie posune sie dalej z facetem,którego nie jestem pewna.Musze mu zaufać żeby powiedzieć mu ze jestem dziewicą.Byłamw kilku dłuższych związkach,jestem atrakcyjna,ale jakos sie nie złożyło. Robilismy przerózne rzeczy ale do punktu kulminacyjnego nie doszło...

Gość phi to po cholere gadasz o
takich intymnych sprawach ze znajomymi? :D Ja mam duzo wiecej lat i nikt nie wie czy jestem, czy nie ;) To moja sprawa i mojego partnera ;)

Gość Ahhhhhhhhhh
Przeciez to pedofilia! Ja bym na Twoim miejscu zlozyla donos na policje. W polsce ponizej 15 roku zycia seks jest karalny nie wiem jak w niemczech

Gość naaaaaamalina
ja mam 18 lat nie mam chopaka twarz mam ok ale wstydze sie swojego ciała, jestem chuda 50kg/170 mam małe cycki i co najgorsze rozstepy..ja zawsze byłam chuda a mam rozstepy..to po mojej matce odziedziczyłam pod kolanami , pod tyłkiem na udach...koszmar poprostu !! boje sie ze facet mnie wysmieje ze cała w pregi jestem boje sie nawet zakochac bo z zewnatrz jesteł ładna a nago okropna