Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia14

czy to odpowiedni moment

Polecane posty

Gość kasia14

na rozpoczecie wspulrzycia?mam 14 lat i jestem z chlopakiem od roku

Gość no nawet zabawne to jest

Gość kasia14
no niewiem czy to zabawne....to bardzo powarzne

kasia -- poczekaj jeszcze , jesli jestescie na tyle dorosli zeby poniesc konsekwencje w razie wpadki to prosze bardzo , nie mysl ze jakiekolwiek zabezpieczenie daje 100 % gwarancji bo to bzdura . wedle mnie i pewnie nie tylko , to za wczesnie . poczekaj jeszcze ze 3 lata , a jak chlopak cie do tego namawia to kopnij go w d...e bo nie jest wart niczego ( jesli kocha poczeka) .

Gość bonnie_j
Dokładnie. olawd ma rację. Jeśli chodzi o współżycie to musisz być w stanie poradzić sobie z ewentualnymi konsekwencjami np.ciąża! Czy tak czy owak 14 lat to wiek w którym dopiero zaczynasz dojrzewać lepiej poczekaj z tym. Skoro zadajesz tutaj takie pytanie to znaczy że nie jesteś tego pewna a skoro nie jesteś tego pewna w 100% to tego nie rób :) Tak na marginesie ile twój chłopak ma lat?? pozdrawiam i życzę tobie kasiu powodzenia :) Ps. w końcu jedna mądra co pyta przed faktem a nie po fakcie :)

Nie tylko za wczesnie na seks w tym wieku,ale to nawet nieodpowiedzialne,jak by sie wasi rodzice o tym dowiedzieli to zawal murowany.