Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo powaznie..........

ja mam 19 lat i zostalam porzucona.Czy ja tez mam urodzic..

Polecane posty

To twoje życie i sama to musisz rozważyć - ja będąc na twoim miejscu bym urodziła. Potem zrobiła testy i pozwała go o alimenty - nie odpuszczaj mu pod tym względem, skoro nie wie co to odpowiedzialność to niech to odczuje materialnie, może go to czegoś nauczy.

Gość bardzo powaznie..........
Kochane ja zrobiłam sobie 3 testy! I wszystkie wykazały ciaże... Za kilka dni wybieram sie do lekarza. Mysle ze Jego rodzice maja na Niego wpływ.... Pod kazdym względem... Wiem ze w kazdej sprawie ich posłucha,On równiez ma wspaniałych rodziców. Oczywiscie ja nie chce aby On do mnie wrócił..chociaż pewnie było by mi łatwiej ehhhh;/;/

Gość autorko nie bój sie naprawde
bedzie dobrze,poradzisz sobie na bank,napewno:)

Gość tak mi sie wydaje
mi sie wydaje ze on wroci przemysli to wszystko no i bedzie prosil cie o wybaczenie tylko czy nie bedzie za pozno?

Gość eksperymentka
jesli jestes dojrzala dziewczyna to zdecyduj sie na to dziecko, moze dac Ci ono wiele radosci, piszesz ze rodzice pomoga a ojca dziecka obciaz alimentami- jesli bedziesz zdyscyplinowana to i zdobedziesz dobre wyksztalcenie i ulozysz sobie zycie jesli jestes dziecinna i nieodpowiedzialna to bedzie krzywda dla tego dziecka, bo prawdopodobnie bedzie moglo liczyc tylko na Ciebie, bedzie bez ojca przemysl sobie dokladnie glowa do gory, wszystko bedzie dobrze

Gość własnie głowa do góry

skoro masz wspaniałch rodziców i sama jestes silna to dasz rade Urodzic

Gość pewnie ze da rade
nie mozna sie tylko załamywac

Gość ufliczka
ja, jako znana na forum z dolowania , powiem tak: predzej odpoowiedzialnie w tej sytuacji zachowalby sie młody facet, w twoim wieku niż stary koń. Nie wiem czy powinnaś urodzić dziecko, ale na pewno TEN IDIOTA powinien za to odpowiedzieć, mam na myśli-alimenty-jeśli urodzisz. Jesli jedynym twoim zmartwienie jest -co powiedza ludzie-to urodz to dziecko.