Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysta Kasia ciagle samotna

Dlaczego nikt fajny nie lubi puszystych dziewczyn ?

Polecane posty

Gość Puszysta Kasia ciagle samotna

Witam Was bardzo serdecznie. Po krótce się przedstawię. Mam na imie Kasia i mam 22 lata. Od dziecka mam problemy z przemianą materii i jestem puszysta. Obecnie przy moich 165 cm waże 106 kg. Ale najgorsze jest to, że staram się zrzucić to a nie mogę. Szybko się męczę. Nie jem kalorycznych potraw uwazam na to co jem. A mimo to nie chudne a wrecz przeciwnie tyje. Przez to zaden facet nie chce na mnie spojrzec. Wszyscy ogladaja sie za szczuplymi dlugonogimi blondynkami a ja zawsze bylam z tylu. Mimo ze jestem lubiana szanowana zawsze dobrze sie uczylam kolezanki mialam zawsze. A chlopacy zwyczajnie ze mnie szydzili, smiali sie, ponizali. Nigdy nie mialam chlopaka. Raz sie zakochalam robilam siebie na bostwo, odpowiednia fryzurka, ladne ubrania i postanowilam ze porozmawiam z nim. On mnie wysmial twierdzac ze NIE BEDZIE SIE SPOTYKAL Z CZYMS TAKIM JAK JA. Jestem bliska zalamania psychicznego. I nie wiem co robic dalej. Lecze sie w poradni dla otylych ale tam nic nie moga poradzic. Z roku na rok tyje jakies 5 kg. I wciąz jestem samotna. Co mam robic ? Poradzcie blagam....... ZROZPACZONA KASIA

Gość kurde no nie wiem
musisz chyba pojsc do jakiegos dietetyka on ci poradzi musisz pic duzo wody ogranicz slodycze jedz 5 posilkow dziennie (srednich) duzo warzyw i troche ruchu najlepiej kuo sobie psa odkad ja go mam schydlam prawie 10kg w rok

Gość lalalili
Kasiu jesteś na pewno cudowna, ciepłą istotką -i zobaczysz jeszcze nie jeden facet to doceni!!!!!!!!!!! bo życ z pusta wpindrzoną anorexią ktorej zycie obraca sie w okół kibla diet i lusterka to nic fajnego.....:-o Iwiez mi wiem co mówię!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Dlaczego moja droga
piszesz , ze w poradni nie moga ci pomóc? U ciebie to juz nie o względy estetyczne chodzi ale o zdrowie. Poszukaj dobrego dietetyka, może konieczne będą metody inwazyjne, jak np. operacyjne zmniejszenie żołądka.

Gość piękna puszysta przytulanka
Smutna Pusia 22 ==> Cześć Słoneczko! Ja też jestem dużą dziewczynką i wierz mi - naprawdę wielu facetów lubi takie dziewczyny jak my Ja co prawda jestem sama od 2 lat, ale z własnego wyboru ;-) Ciagle się do mnie zgłaszają faceci - czy to na sympatii, na randkach interii lub tlenu, epulsie, nawet na MSN'ie mnie odnajdują obcokrajowcy ;-) Najważniejsze, żeby o siebie dbać ładne ciuchy, makijaż, dobrze dobrana fryzurka Jeśli chciałabyś coś zmienić w swoim wygladzie to zaloguj się na wizaz.pl i załaduj fotki - tam Ci doradzą ;-) Pamiętaj - P U S Z Y S T E J E S T P I Ę K N E I L E P S Z E N I Z A N O R E K S J A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam gorąco

Gość a wy z nowu zakładać
ten prześmiewczy temat

Przepraszam, mówisz o przemianie materii, więc: 1. jesteś leniwa i się usprawiedliwiasz 2. jesteś chora Czy sądzisz, że facet, który najczęściej zachowuje się INSTYNTKOWNIE, umówi się z chorą/leniwą czy zdrową, chociaż z pozoru? Bo to wszystko, to gra pozorów... Nie pisz szczupłe, moja przyjaciółka 160cm/70kg nie może się odpędzić od facetów, chociaż modelką nie jest-chyba że erotyczną, większość ma w piersiach ;)

Gość SMT3K
ty no przytulanka,moze i do Ciebie piszą ale wiesz dlaczego... ??? odpowiedz jest prosta,nie pochwaliłas sie swoim prawdziwym zdjeciem,buhahahaha, no i chlopcy nie wiedzą co robią :classic_cool:

Gość zaraz zjawi sie komiczne
:D:D, chociaz nie to nie jego pora

Gość piękna puszysta przytulanka
SM!T3K to ty masz pecha tak sądząc, ponieważ wszedzie są moje prawdziwe fotki np. na epulsie jest ich ok 15... a takie prostackie teksty jak twoje świadcza tylko o waszym ograniczeniu intelektualnym... wolę być grubą dziewczyną niż pustogłową taką jak wy... :-p

Gość glos meski jedyny niesamowit
Kochane moje tuczniki, zgodze sie ze jest maly procent ludzi ktorzy maja problemy z metabolizmem, otylosc takze bywa dziedziczna, zwykle przy dwojgu zapasionych rodzicach... wiadomo, zwykle tez tacy rodzice wpajaja u dziecka zle nawyki zywieniowe ktorymi sami byli, nomen-omen - pasieni Takich nieszczesnikow jest jednak malo i jest jednak spora roznica pomiedzy mala nadwaga -"puszystoscia" - jak wolicie, pomiedzy rubensowskimi ksztaltami "Trzech Gracji" a... zapasiona baba-swinia. Oblesna otylosc jest zwykle wynikiem zwyklego niechlujstwa. :-p Zapasiony babsztyl cuchnie bo nie siega do podwozia porzadnie szczota aby wyszorowac rowa:classic_cool:, poci sie toto fizycznie niesprawne, w lozku nieruchawe...Kosztuje spoleczenstwo dodatkowo bo opaslosc jest juz swiatowa choroba - w USA chyba druga po raku. Babsztyl taki dba o siebie na poczatku kiedy probuje dorwac faceta, a pozniej zapuszcza sie siedzac calymi dniami na coraz grubszej dupie i zrac non-stop. A najlepsze jest to, ze gdy facet zaczyna robic skoki na boki, baba-slon wini jego...:-o Caluje Was goraco👄

Gość zaraz zjawi sie komiczne
glos meski jedyny niesamowit -------> no tos koles pojechal, a moze tak troche kulturalniej co???

Gość Snapi
Wszystko chodzi o to, ze my faceci mamy oczy i z byle czym chodzic nie chcemy

Gość tokoniec
Kasiu polecam operację założenia opaski na żołądek. Gwarantuję, że schudniesz.

Gość Alibaba 1985
Ty puszysta przytulanka i pusia smoki jestescie i tyle!Myslicie ze faceci chca was nie to nie prawda kazdy facet chce fajnej dupy a nie wieloryba!!!faceci chca wam dac tylko do buziaka i do widzenia!Adios gruboamigos!Wiem to bo tak zrtobiłem juz z 3 pasztetami dałem do ryja spusciłem sie i posmiałem i poszedłem!!!!!Rozumiecie wiec zacznijcie sie odchudzac! :-p

Gość nobka
ja rowniez jestem dosc rubensowska panienka ;-) w chwili obecnej jestem sama ale wcale nie uwazam ze jestem gorsza od kobiet rozmiaru 36. za nic w swiecie nie zamienila bym moich kraglosci na "wieszak" ...jestem puszysta i piekna i dobrze mi z tym :-) ps. a jak sie komus nie podoba to niech nie patrzy...

Gość moj maz lubi a jest fajny

Gość Satan Sword
God you see this and you don't do anything.... :-p Jak ja uwielbiam takie tematy, zaczyna się od mniej lub bardziej poważnego topica, a potem albo wyzwiska, albo przecukrzone odpowiedzi. Fuck that!!! Uważasz, że jesteś gruba? Twój problem... Osobiście znam kilka osób, które z chęcią wysłałyby wszystkie otyłe kobiety w kosmos.... I poleciały tam razem z nimi:classic_cool:

Gość Lionell Messi
rany... moze tu klub kwadransowych tłuściochów otworzymy? :-o

Gość Karolciaaa 18
ja to powiem tyle Ci co najeżdzaja na takie osoby sa poprostu niewychowanymi niedojrzałymi osobami najpierw trzeba spojrzec na siebie a potem oceniac krytycznie innych .. nie przecze ze dziewczyna ma problem to nie jest napewno nic przyjemnego ale ona jest zupełnie normalną wartosciowa osoba która zappewne umie sie zachowac w towarzystwie a stwierdzenie o wielorybach czy prosiakach potwierdza prymitywizm osoby piszącej takie niskosłowne komentarze ;]

Gość karninna
Wiec ja jestem kobietoą teraz tzw.odchudzającą i cwiczącą bardzo intensywnie:-)Widze efekty ale nie kazdy tak jak ja to robie dalby rade ,ciezko jest ale coz ........ALE ROBIE TO TYLKO DLA SIEBIE A NIE DLA SAMCOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolcia Ty nie jesteś puszysta, Ty jesteś otyła otyłością zagrażającą twojemu dalszemu życiu i nie chodzi tutaj o wygląd, ale o Twoją przyszłość nie ma czegoś takiego, że tyjesz bez przyczyny, albo masz otyłość prostą wynikającą z nadmiernej podaży kalorii w stosunku do ich wydatkowania, albo masz problemy hormonalne, których wyrównanie spowoduje zahamowanie przyrostu masy ciała, co w połączeniu z dietą i odpowiednimi do Twojej kondycji fizycznej ćwiczeniami - doprowadzi do powolnego spadku wagi - co najmniej dwa lata pracy nad sobą i tyleż - aby utrzymać efekt!!! (przy Twojej wadze i wzroście) zrób to dla siebie, a nie dla fectów, chyba, że chcesz w młodym wielu umrzeć pozdrawiam🌻

Gość Grube kłamstwa i szczupłe fakt
z onetu http://zdrowie.onet.pl/1470584,2039,,,,grube_klamstwa_i_szczuple_fakty,profilaktyka.html

Gość Proglemiczna
Nie osądzm Cię i nie poniżam:classic_cool: ale raczej w Twoim przypadku pomoże tylko operacja zmniejszenia żołądka:(

Gość przeczytaj ten artykul
http://wiadomosci.onet.pl/1470548,242,2,kioskart.html a potem wez sie za siebie! najlatwiej jest sie usprawiedliwiac gruba koscia, slaba przemiana materii, itd. jeszcze nikt z glodu nie utyl! zamiast wiaderka na obiad zjedz skromny posilek i tyle

nikt normalny nie chce byc z zatluszczona swinia :classic_cool: kazdy normalny facet patrzy na dziewczyne ktora ma: dlugie zgrabne nogi, szczupla sylwetke z pieknym plaskim brzuszkiem i wyraźnym wcięciem w talii, jędrnymi stojącymi piersiami ;-) to jest fajna dziewczyna a juz na pewno nia nie jest gruby zakompleksiony kaszalot :classic_cool: