Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łup łap

A właśnie, że moja córka jest najpiękniejsza

Polecane posty

no tak bo ty popmaranczko jesteś najpiekniesza , najmądrzejsza i wszechwiedząca zapomniałam tyle ze ty boisz sie ujawnic i pisac bod stałym niciem a ja nie wiec nie taka odwazna z ciebie lala

myszka- benio rzeczywiście na zdęciach rudawy- co wcale nie ujmuje mu uroku- bo jest super faciet- i nie ma co sie obrazać - moja malutka ma odstajace uszka i co mam wpierać że w rzeczywistości ma normalne tylko do zdjecia powial wiatr;) ?

a w którym miejscu ten benio jest rudy? Jak dla mnie to on ma blondyn, a daltonistką nie jestem :D:D:D

fakt na niekórych fokach tak wygladaja ale nie sa a twoja malutka piekna :) powalajacy usmiech ma ale to nie otto chodzi ja nie obrażam sie tylko ja niczyjego \dziecka nie obrażam ani kogos nie oceniam boz kazdy jest inny i każdy ma inny gust

a w którym miejscu ten benio jest rudy? Jak dla mnie to on ma blondyn, a daltonistką nie jestem :D:D:D

on jest blondyn a pozatym to dzis kafe wariuje nie wiem dlaczego...

no warjuje :P moze i tak na fotkach wygladaj ale nie sa ma sliczne blon choc chciałm by miał bo tatusiu moze bedą

myszka jak byłam malutka mialam ciemne włoski- a na zdjeciach zawsze byłam blądyna jak malowana- jakby nie było- oceniamy przecież zdjęcie bo nikt na żywo benia nie widział

Gość łup łap
a co to za różnica jaki kolor włosów? :-o

eee tam to ładne wasze dzieciaczki ale panna Julianna i tak jest the best :classic_cool: :P

no oczka to ma po Tatusiu :) wiem że piekne :) a co do opini na mój temat to moze daruj sobie uszczypliwoisci po spływaja po mnie jak po kaczce

Gość pieklisz się
wiec chyba nie spływają

Gość no wlasnie myszka
po co i komu sie tłumaczysz ? zlosliwosci juz sie skonczyly a ty nadal ujadasz , niestety nie kazdemu mozesz podobac sie ty i twoje dziecko, niektórzy wyrazają tylko swoje opinie i tyle, a ty jakbyś sie nie przejmowala to wcale byś na nie nie odpowiadała.

Gość a myslalas
zeby zainwestowac w krem na zmarszczki?myszka