Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IWONKA................

MOJE DZIECKO MA 8 MIESIĘCY I JUŻ 10 ZĄBKÓW!!!CZY NIE ZA SZYBKO??? PORADZCIE!

Polecane posty

Niewiem czy nie udać się z małym do lekarki czy to nie zaszybko wychodzą mu po 2 na raz i już ma 10 a skaczył dopiero 8 miesięcy co o tym sądzicie czy to normalne?

Gość normalne.................
moja jak miala 8 m-cy to miala 9 zabkow:-) teraz ma trzy latka i wszystko nadal jest ok

moja ma 10 miesiecy i 7 zebów ale tez jej wychodza po 2 naraz :) wydaje mi sie ze to indywidualna sprawa jedne dzieci maja póxniej zabki inne szybciej ale jesli cie cos martwi to oczywiscie ze powinnas zapytac lekarza.

powyrywaj:D a tak na poważnie moja ma8 - każdemu dziecku ida zęby inaczej i nic na to nie poradzisz

nawet jeżeli wydaje ci się, że to za szybko to i tak nic na to nie poradzisz...

no dziękuje wam za wypowiedzi tak macie racje no lekarz tez mi nic na to nie poradzi bo jak wychodza no to się ich nie zatrzymie no nie......

Gość DO IWONKI
moim zdaniem powinnaś się cieszyć że juz za chwilkę będziesz miała to juz za sobą i ze juz ma tyle ząbków szybo to fajnie takie jest moje zdanie.

Moja teściowa twierdzi, że mój mąż w wieku 4 miesięcy miał 8 zębów :o Nie chce mi się wierzyć. Mi dolne jedynki wyrosły w wieku 4 miesięcy, córce koleżanki dopiero na 14 miesięcy (najpierw wyrosły jej kły - bardzo nietypowe- na roczek wyglądała jak wampirek) :) Każdemu dziecku ząbki rosną inaczej i moim zdaniem nie powinnaś się martwić.

Gość IWONKA.....................
Chemikal-----dziękuje...

dzoiewczyny a jak moja corcia ma 6 miesiecy i jeszcze zadnego zabka to powinnam sie martwic?? do kiedy pierwszy zabek powinien sie pojawic??

dzoiewczyny a jak moja corcia ma 6 miesiecy i jeszcze zadnego zabka to powinnam sie martwic?? do kiedy pierwszy zabek powinien sie pojawic??

castaya mówia ze im póxniej tym lepiej :) Nie martw sie bo zabki pojawiaja sie w swoim czasie u kazdego dziecka!

castaya nie martw3 sie zabki to naprawde sprawa indywidualna i jednym wychodzą szybciej a innym wolniej. pewnie niedlugo i u was pojawi sie ten pierwszy ząbek albo kilka na raz :) ja spotkalam sie ze stwierdzeniem ze im później sie pojawia tym lepiej :)

MaMani dzieki :-) bo juz naprawde zaczynalam sie martwic o te zabki :-/ ale jak jest tak jak mowisz to ulzylo mi :-)

moja siostrzenica miała dwa zęby w wieku 3 miesięcy, a jak miała rok, to uzębienie dwulatka wg dentystki