Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam 20 lat

mdłosci i temperatura - ciąza?

Polecane posty

Gość ja mam 20 lat

od dwoch dni mam mdłosci i temperature okolo 37 stopni, jak myslicie?

zależy gdzie masz tą temperaturę, bo należy mierzyć w pochwie, odbycie, pod jezykiem cały cykl, a najlepiej kilka, a nie raz pod pachą :O

Gość ja mam 20 lat
pod językiem mierzylam

Gość ja mam 20 lat
nie, w ciagu dwoch dni kilka razy

jakie kilka razy? mierzy się RAZ o stałej porze, codziennie, w określonych godzinach, znając swój cykle i jego fazy masz wynik niemiarodajny ile można pisać na takie topiki: zrób test? :O

Gość ja mam 20 lat
kurde nie wrzeszcz na mnie jak nie zapytasz o co chodzi nie mierzę codziennie bo nie starałam się zajsc, nie było mi potrzebne mierzenie cyklu teraz mam mdłosci wiec dodatkoso wprawdzilam czy mam tez temperaturę i czy utrzymuje się ta podwyższona cały dzien czy nie test robilam, nie pokazala sie zadna kreska, ani testowa ani ta druga chociaz robilam jak w instrukcji

a kto na ciebie wrzeszczy? ta temperatura ci nic nie da, bo nawet nie wiesz, czy miałaś owulację, albo czy po niej jesteś ku sobie iny test albo idź na badanie beta HCG to nie ma znaczenia, czy temperatura jest podwyższona cały dzień, bo chodzi o jej porównanie w całym cyklu według okreslonych wyznaczników (jak zmierzysz tempkę o innej godzinie niż zazwyczaj, to są już znaczące wahania i pewne pomiary można sobie o kant... obić)

Gość ja mam 20 lat
ok, nie wrzeszczalas, przepraszam, jestem poddenerwowana tym wszystkim :) akurat owulację wiem kiedy miałam - dwa tygodnie temu - zawsze wiem kiedy mam bo mnie wtedy jajniki pobolewają

to, że cię ZAWSZE bolą, nie znaczy, że miałaś owulację akurat wtedy w TYM cyklu, naprawdę

Gość ja mam 20 lat
kiedys z ciekawosci sobie robilam przez miesiac testy owulacyjne zeby sprawdzic czy to pobolewanie serio oznacza owulacje i się pokryło, tzn testy pokazywały, że tak myslisz, ze moze zawsze bolec w tym samym momencie cyklu a niekoniecznie oznaczac to samo? kurcze nic juz nie wiem i nie mam pojecia czemu tamten test nie wyszedł zupełnie, przecież umiem liczyc do siedmiu :(

może tak być, że boli, a nie ma owu, ale nie musi zrób betę albo drugi test, bo może dałaś za dużo moczu i dlatego nic nie wyszło

Gość ja mam 20 lat
ok, dzięki - czekam az mi testy z allegro przyjdą bo zamowilam jakies czulsze niz w aptekach - dlatego nie wytrzymalam i zapytalam na forum

zamiast kupować i czekać na testy zrób sobie betę w laboratorium, to będzie najbardziej miarodajny wynik, z testami ciążowymi bywa różnie...

Gość A tamten gdzie
A tamten gdzie kupiłaś?

Gość ja mam 20 lat
tamten normalnie w aptece, płytkowy miałam odmierzyc 7 kropli moczu i bardzo uwaznie liczyłam, więc nie wiem co z nim było nie tak a teraz zamowilam zwykłe paskowe ale o wyższej czułosci i duzo tansze, zobaczymy