Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne

Nie wzięłam jednej tabletki i dostałam krwawienia

Polecane posty

Gość czy to normalne

we wtorek zapomniałam wziąć tabletkę, okres skończył mi się w sobotę i od tego dnia brałam tabsy. przypomniało mi się w środę około południa więc już jej nie brałam a ok. 6 (tabsy biorę o 7) poszłam do łazienki i zobaczyłam krwawienie. czy to normalne?? Jak robię przerwę to na okres czekam ze 2-3 dni. Mam się czym przejmować czy mogę to olać?

Gość czy to normalne
nikt mi nie może odpisać?

poziom hormonów ci spadł, więc i plamienie mogło się pojawić. czasam się one zdarzają. rozumiem że zapomniałaś tabletki w 1 tygodniu nowego blistra, dlatego zgodnie z ulotką zabezpieczaj się dodatkowo przez tydzień i będzie ok.

Gość czy to normalne
dzięki za odzew, zabezpieczenie to mnie akurat nie martwi, bardziej to plamienie bo towarzyszy mu ból jajników, tak jak przy okresie. Ale skoro to tylko spadek hormonów to będę spać spokojnie :)

Gość aaaaattttttttttaaaaaa
ktos mi powie??bo mialam to samo tylko zapomnialam tab w ostatnim tygodniu doklafdnie mialam do konca 4 tab i gdy zapomnialam na drugi dzien dostalam okres ibtrwa nadal czyli 4 dni.wiec nie wiem czy jestem nadal zabezpieczona teraz,tabletki dokonczylam te co zostaly i ost bralam w srode

Gość mnjikoijkolkm