Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgvdc

wierzycie w Boga??

Polecane posty

Gość fdgvdc

Gość oczywiście..........
że TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZDECYDOWANIE TAK- A CZEMU PYTASZ ?????? WIEżE WIEżE WIEżE WIEżE WIEżE WIEżE WIEżE WIEżE WIEżE WIEżE WIEżE WIEżE

Gość Yeeeees
TAK

Gość martitkaaaa
TAK

wieże to są dwie we władcy pierścieni :o ps. nie wierzę 🖐️

Gość jakoś tak wyszło
bardzo mocno wierze w boga co do religii natomist w każdej znajduje jakąś wątpliwość

Gość jakoś tak wyszło
wstydzić się wiary nigdy w życiu

Gość jakoś tak wyszło
co ma wiara do katolicyzmu nie mozna byc wierzącym i nie katolikiem??????

Gość OnaOnaJaP
Wierze i sie tego nie wstydze ;-) Wiesz, ze Bog pomaga?I to bardzo... Tylko trzeba to dostrzec... ;-)

albo sie cos wie albo sie nie wie. wiara jest wtedy, kiedy pomimo braku dowodow mysli sie, ze sie wie. ja nie wiem, wiec i chyba wiara w konsekwencji sie mnie nie trzyma...

jakoś tak wyszło - ma to iż ilość wierzących w Boga i niewierzących na kafe mniej więcej jest podobna. A skoro ktoś pisze że nie wierzy w Boga to raczej nie może być katolikiem. Przyjeło się publicznie mówić że ponad 90% Polaków to katolicy. Więc z tego wynika że przekrój społeczeństwa nie za bardzo się pokrywa z danymi. Miałam to na myśli.

Niedawno czytalem na forum o pewnej młodej kobiecie która zachorowała i dzis porusza sie na wózku:( zwatpiła w Boga w domu mimo choroby, pierze,gotuje, ale pisala że to wszystko jakoś tak cholernie ciezko zrobic na wózku:( i gdzie był Bóg???? dlaczego tylu bandytów cieszy sie zdrowiem????

OnaOnaJaP - A powiedz mi po jakie licho Bóg/Bogowie/Albo jakakolwiek istota wyższa miałaby pomagać w problemach jakiejś jednostce, a dlaczego nie jakiejś innej?? Nie rozumiem jak ktoś może się czuć aż "tak ważny" że myśli że hipotetyczna Istota Najwyższa miałaby tracić czas żeby pomagać w trudnych chwilach jakiejś Jadzi z Włoszczowy :o

Andrzej z Aleksandrowa - Dokładnie. Gdzie? Jeżeli istnieje to za bardzo się nie przejął nie udanym "projektem"

Gość ja wierze w jedynego Boga
i nie myslcie z katolicyzmem. jest wiele religii ale Bog jeden. ja zadnej religi nie popieram, w zasadzie w kazdej jest cos dobrego ale sa tez i dziwne zasady.dlatego wybralam swoja wlana religie.

Pisala że kiedyś lubiła chodzić do lasu na grzyby,jagody,jeżyny a teraz nie mozę zerwać kwiatka który jest oddalony o kilka metrów od szosy:( że tak chciałąby pobiagać po łące,plazy,poczuć ziemie pod stopami Nie znam jej ale zrobiło mi się jej głeboko żal.

Gość ja wierze w jedynego Boga
blondym skoro tak latwo ulegasz sugestii to lepiej sie takich ksiazek nie tykaj :P