Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exe-man

Czy zmiany partnerów to domena tylko młodego wieku?

Polecane posty

Gość exe-man

Osoby w wieku licealnym albo będące na studiach są ze sobą ale nikt nie myśli jeszcze wtedy o ślubie. Czasem są ze sobą krócej, czasem dłużej. Czasem nawet tai związek przetrwa do ślubu ale w sumie rzadko. W ten sposób w wieku dwudziestu paru lat, kiedy większość osób zawiera związki małżeńskie, większość osób ma już za sobą kilka związków i zwykle znajduje już osobę, z którą decyduje się wziąć ślub. A co jeśli ktoś ma dwadzieścia parę lat i jeszcze żadnego związku za sobą? Czy w wieku dwudziestu paru lat nadal normalne jest, że chce się tylko pobyć w związku ale nie koniecznie brać ślub? Bo raczej trudno moim zdaniem, żeby osoba, która w wieku dwudziestu paru lat jest w pierwszym związku czuła się tak samo gotowa do ślubu jak osoba, która ma za sobą już więcej związków i doświadczenia w tych sprawach. Czy w wieku dwudziestu paru albo trzydziestu paru można sobie tak po prostu chodzić to z kimś, to z kimś innym jak w młodszym wieku, czy wiek zobowiązuje do tego, żeby raczej myśleć o ewentualnym ślubie jak się już z kimś spotyka?

Gość exe-man
A...w sumie to chyba ode mnie zależy i to moja sprawa jak będę postępował. W każdym wieku mogę sobie robić co chce:)

Czy w wieku dwudziestu paru lat nadal normalne jest, że chce się tylko pobyć w związku ale nie koniecznie brać ślub? niektorzy zmieniaja partnerow jak rekawiczki ...co kilka lat ,,,,,,,bo nie potrafia byc sami a niektórzy jak ja sa z wyboru sami i czekaja na prawdziwa milosc ja nie moglabym byc z kims po to tylko zeby byc ....dla mnie to strata czasu wyjde za maz tylko z milosci

Gość exe-man
a w wieku nastu lat można być z kimś po to tylko, żeby być czyli jednak jest różnica...

a w wieku nastu lat można być z kimś po to tylko, żeby być do stalego ...powaznego zwiazku trzeba dojrzec (psychicznie byc gotowym)...trzeba go chciec....wiek nie ma z tym nic wspolnego