Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna zimowa

krem na zmarszczki dla 25 latki !!! co polecicie?

Polecane posty

Gość panna zimowa

wiem ze moze wczesnie ale zdrugiej strony czytam juz coraz czesciej ze w tym wieku robi sie botoks zeby lepiej zapobiegac... stwierdzialm ze zaczne stosowac juz taki krem przede wszystkim dlatego ze posiadam dosc juz gleboki bruzdy od noska do ust( nie pale!!!) i szukam takiego kremu ktory by z tym walczyl jakies pomysly?? bo tyle tego jest ze jestem totalnie zamotana!!!!

Gość slsllslssl
Wlaczenie kremów z czymkolwiek włóż między bajki.

Gość panna zimowa
?????????????????

Gość slsllslssl
Laska, wierzysz siłę reklamy, jak widzę. Owszem smaruj się czymś tam,żeby nawilżyć skórę i ochronić przed zimnem, wiatrem itd. Ale nie liczysz chyba że w ten sposób zniknie ci choć jednak zmarszczka? Nawet wieku 25 lat to nie działa.

Gość panna zimowa
zniknie nie zniknie nie wiem moze chociaz nie dopusci do innych? moze ktos ma jakies konstruktywne uwagi?

Gość wisienka.....
Wielkie koncerny robia nam wode z mozgu wmawiajac, ze kremy przeciwzmarszczkowe powinno sie stosowac juz w wieku 25 lat, a tak naprawde chodzi tylko o KASE.

Gość panna zimowa
ludzie nie obchodza mnie koncerny eh:o jak widze ze mam zmarchy w tym wieku to mam sobie wmawiac ze ich nie mam? zreszta nie nalezy patrzec na wiek tylko na potrzeby skory sa 20 kilku latki o gorszej cerze niz niektore 40- latki i co? mja sie twardo trzymac swojej grupy wiekowej? pytam sie o konkret moze sa takie kremy ktore dobrze dzialaj na cere szybko starzejaca sie jak moja nie prosilam o wyklad z teorii spiskowej:D