Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest....

czy to prawda ze jak facet kocha to poczeka z seksem?

Polecane posty

Gość Dusia1979
no i wychodzi na to, że najlepszą antykoncepcją jest "seks uprawiany z miłości" .. ;)

Gość Wlasnie ze jest to problem
ja uwazam, ze trzeba sie tak dobierac w zwiazki zeby do siebie pasowac i miec podobne wartosci

jak sie ma rozny systemy wartosci i normy etyczne to nie bedzie z tego zwiazku

Gość Dusia1979
lepiej jest jak kobieta miała więcej partnerów seksualnych.. wówczas jej możliwości po 30ste bardzo się uaktywniają.. nie ma sensu liczyć ilu się miało przed - jak się jest w związku nie powinno się o tym gadać (chyba, że ktoś z tego miał pieniądze i działał w tej branży czynnie ;) )

no fakt, byłbyś hipokrytą, a tak jesteś tylko frustratem :P

Gość Dusia1979
wiadomo, że ludzi zbliżają podobne zainteresowania, religia, wartości, itp... ale nie idzmy na łatwiznę! pokonujmy bariery! szukajmy kompromisów! :)

ale malo ktory facet chce zeby jego kobieta byla mniej moralna i mniej porzadna od niego. kobiety, ktore mialy sporo partnerow i przygody sa lubiane przez facetow co mieli panienek na peczki i z takimi wchodza w zwiazki

kobiety, ktore prowadzily niespecjalnie cnotliwe zycie seksualne lubia babiarzy, taka jest prawda

Gość Dusia1979
ale czy każdy się tym chwali wchodząc w nowy związek? chyba, ze sie mieszka na wsi i poznaje Zosie, o której huczy cała wieś ,więc zna się reputację... Faceci to naprawdę hipokryci - wolą, zeby panienka się lepiej prowadziła od nich.. haha :)

i z tymi babiarzami wchodza w zwiazki, prawiczek czy facet malo doswiadczony moglby byc dla takiej tylko przygoda

nie lepiej od nich, ale tak samo jak oni. latwo pozna czy np. facet jest babiarzem, a czy kobieta jest faceciara, tak samo bardzo latwo wyczuc prawiczka, albo faceta malo doswiadczonego

Gość Dusia1979
bardzo często w takim nieśmiałym chłoptasiu się zakochuje i wychodzi nawet za mąż będąc później przykładną żoną i matką.. faceci ponoć jak się wyszumią to są dobrym materiałem na męza, czyz nie?

no dooobra...ja jestem już sporo po 30, jak się rozglądam, to za mężczyznami z mojej grupy wiekowej i w tym wieku oczywiste jest, że każdy ma jakąś tam przeszłość, którą sie raczej nie chwali :P Dlatego problem prawiczków mnie nie dotyczy :P:P:P

Gość Dusia1979
po każdym poznasz czy jest ogierem czy tez nie.. śmierdzi testosteronem i ego na kilometr :)

i wole nawet byc frustratem niz hipokryta. szukam odpowiedniej dla mnie kobiety po prostu. nie sadze ze bylbym w stanie byc w zwiazku z kobieta co miala kilku partnerow lub przygode. zarowno ona by mi nie pasowala, jak i ja. bo taka napewno by chciala jakiegos macho co mial duzo kobiet i tez mial przygody

Gość Dusia1979
bzdury opowiadasz.. kierując się takimi kryteriami skreślasz szanse na fajne związki... daj innym szanse...

no wlasnie, wiec taka kobieta by mnie powaznie nie potraktowala, bo by stwierdzila, ze jeszcze sie nie wyszumialem i do powaznego zwiazku sie nie nadaje i musze jeszcze troche przezyc swojego, to potem dopiero bede kandydatem na meza. malo jest zwiazkow, gdzie kobieta ma duza wieksza przeszlosc seksualna niz jej facet

ja bedac w zwiazku z kobieta co sie wyszumiala napewno bym mial do siebie pretensje ze tez sam sie nie wyszumialem i napewno bym zalowazal, z jednak nie warto bylo czekac tyle na taka kobiete

Gość Dusia1979
ja mam kilku znajomych facetów, którzy niestety nie mieli kobiety na dłużej.. jedynie przygody - strasznie sfrustrowani (sądzę, że chodzi głównie o napięcie seksualne)... szukają panny "z dobrego domu, dobrze prowadzącej się"... dlatego wciąż sami.. nie chcą rozszerzyć kryterium poszukiwań i niestety - samotni sfrustrowani

nudne to sie zrobiło, wszystkim miłego weekendu życzę....

co ty jesteś drzewo do szumienia, wystarczy abyś becwale umiał kobiecie dogodzic, stara marudo

Gość Dusia1979
to nie miej pretensji do siebie tylko spotykaj się z kobietami i nie badaj ich przeszłości.. jak cię "miłość" dopadnie to się nawet z prostytutką ożenisz.. haha ;) nie warto się zarzekać :)

Gość Dusia1979
miłego ,miłego.. pozdrawiam! :)

ale skoro ja juz szukam zony powiedzmy i kobiety swojego zycia, to skoro sam sie nie "wyszumialem" to uwazam, ze raczej powinienem szukac takiej samej jak ja, bo bedzie do mnie najlepiej pasowac i z taka bym sie dogadywal itp. a taka co ma duza przeszlosc szuka babiarza, macho

a w ogóle to jest głupi temat, i ten idiota niech sam ze sobą gada, siemano........

Gość Dusia1979
znasz się tak widać na kobietach jak małpa na kaligrafii..

a co ja moge zaoferowac takiej kobiecie co miala wielu facetow? i co ona moze mi zaoferowac? to dwa rozne swiaty

Gość wolwer
moj powiedzialmi podczas seksu ze mnie kocha , wiec spojrzenie na sprawe w temacie jest odwrote, no ale co ludz to inne podjescie :)