Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest....

czy to prawda ze jak facet kocha to poczeka z seksem?

Polecane posty

Gość kobiety ktore szybko ida do
nie jestem zadnym kobieciarzem, jestem wrazliwym, inteligentym chlopakiem, ktory szuka swojej drugiej polowki

żeby uniknąć podejrzenia o generalizowanie :P większość tzw facetów z zasadami ma problemy z poderwaniem jakiejkolwiek kobiety, obojętne, czy "porządnej" czy "mniej porządnej", a na panienkę z agencji albo nie ma kasy, albo tej kasy mu żal ,albo się wstydzi pójść:P:P:P Nefry : dziękuję, dla mnie to spory komplement :)

no cichodajek to ja tez nie lubie, bo lubie kobiety, ktore wygladaja seksownie i umieja kusic

ja umiem podrywac dziewczyny, ale nie wiem czemu najlepszy kontakt mam z dziewczynami co mialy kilku partnerow i seks nie tylko z milosci, wiekszosc moich kolezanek i przyjaciolek taka po prostu jest

"ja umiem podrywac dziewczyny" tak, tak, wiemy - podrywacz z Ciebie cała gębą

kobiety ktore szybko ida do nie wiem co bierzesz ale daj mi namiary na Twojego dilera, bo takie fazy sobie wkręcasz, że musisz mieć extra towar jakiś :P:P

facet z zasadami to mniej wiecej taki kod słowny jak kobieta, która sie szanuje :D:D

poznaje atrakcyjne kobiety, ale wyglad to nie wszystko. dla mnie duzym dodatkowym wyznacznikiem wartosci i atrakcyjnosci seksualnej kobiety jest tzw. maly przebieg. jesli kobieta ma nieodpowiednia przeszlosc seksualna, ktorej nie akceptuje to trace na nia ochote i przestaje mi sie ona w zasadzie podobac. dowiadujac sie, ze miala np. 6 partnerow albo wakacyjna przygode automatycznie trace nia zainteresowanie

Gość znowu ta reklama
Kurcze, a jak tu powiedzieć nowopoznawanej kobiecie, że ma sie ochotę jeszcze na inne ? I że tą ochotę zamierza się zmienić w fakt dokonany :)

Gość foxy111
KTO jest tak naiwny aby sie przyznac do wlasciwej liczby partnerow? A co z facetami, ktorzy ''zaliczyli'' 20 i wiecej kobiet? Czy mozna ich nazwac puszczalskimi dziwkami?

Gość a jesli dziewczyna
jest dziewica i nie jest jeszcze gotowa na sex? to ile facet wytrzyma?

czemu zbok. ja seks traktuje jako uzupelnienie uczucia, kochalem tylko jedna kobiete z nia spalem. i chce kobiety, ktora ma podobny system wartosci do mnie, jest dobra, czula, wrazliwa, ciepla, kobieca. dlaczego mam brac sobie laske co miala wielu partnerow? co z nia moze mnie polaczyc i dopasowac do niej. dla mnie to strata czasu spotykanie sie z taka. moze i seks by byl, ale dla mnie seks dla seksu nie ma sensu. poza tym samemu majac przygode nie mialbym prawa juz miec takich wymagan co do przeszlosci seksualnej kobiety jakie mam teraz

komiczne : czytaj ze zrozumieniem, nawet 5 jest dopuszczalnych :P:P:P

Gość foxy111
nie wytrzyma wcale;)

mialem jedna i zle bym sie czul przy takiej co miala 4...

"jest dziewica i nie jest jeszcze gotowa na sex? to ile facet wytrzyma?" z nią długo, bo inne go rozładują... ale nie martw sie, tamte kobiety - to nic osobistego :P

o cholera - to jaki jest przelicznik??? :P 1-5 partnerów jest ok... 5 partnerów i przygoda juz nie.. a tylko jedna przygoda i zero partnerów? (innych) a jesli miała przygode z kobietą? :P

Nie no ta pomarańczka mnie dobije.... Facet, Ty w ogóle posiadasz jakis poped seksualny?? Bo jakos nie wierze:P

\" czemu zbok. ja seks traktuje jako uzupelnienie uczucia, kochalem tylko jedna kobiete z nia spalem. i chce kobiety, ktora ma podobny system wartosci do mnie\" znów to samo:D...no to zyj jak chcesz, znajdz taką bez przebiegu czy jak to tam sobie nazywasz. w jakim celu wystawiasz się tutaj na stado lwów???:D po prostu bez sensuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ja lubie sie umawiac z atrakcyjnymi kobietami, ale wcale niekoniecznie musze z nim sypiac. jakby duzo ich pozaliczal to stracilbym moralne prawo szukania tzw. cnotki

Gość Benia24
Taka jest roznica miedzy postrzeganiem kobiety i faceta, ze kobieta jak miala duzo facetow to najdelikatniejsze okreslenie- puszczalska, a jak facet mial mnostwo kobiet to jest-doswiadczony hehehe I nie wierze, ze jak kocha to poczeka bo ile mozna czekac, a poza seks z kims to nie wyscig ani debata, tylko jesli juz poznalas kogos i wiesz ze moze cos wiecej z tego wyjsc to na co czekac? Dla mnie seks idzie w parze ze zwiazkiem i z facetem ktorego znam i szanuje i wiem, ze on mnie tez szanuje i tyle.

Gość a jesli dziewczyna
nawet jak zapewnia, ze poczeka? :D ja go nawet nie kocham :D

z kobieta OK. jesli mialy tylko przygode i zero innych partnerow to nie. poped mam, ale umiem go wstrzymywac i rozladowywac przez masturbarcje. robie tylko to dlatego, zeby utrzymac moje prawo moralne, bo zalezy mi na nim i znalezeniu odpowiedniej dla mnie kobiety