Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WindomEarl

Moja dziewczyna jest chyba biseksualistka, ale nie chce sie przyznac

Polecane posty

Gość WindomEarl

Witam Ja i moja dziewczyna jestesmy prawie normalna para hetero. Prawie, bo mamy lekkie fetish/latex skrzywienie. Dodam, ze Ona jest o mnie bardzo zazdrosna. O to, ze uklonilem sie sasiadce na klatce, ze ogladam film, w ktorym glowna role gra kobieta, ze ogladam K.M.N. gdzie wystepuje kobieta, ze chcialem kupic kubek na ktorym narysowana byla zenska komiksowa postac. Ona nienawidzi kobiet!!! Kobieta jest dla niej dziwka i kretynka!!! to jej slowa. Przypadkowo jednak wpadly mi w rece logi z naszego sieciowego routera. Okazalo sie ze poza naszaklasa i allegro czesto zaglada na portale typu fotka.pl, sympatia.pl, mixer.pl i.... tam jedynie jakies 20% przegladanych profili to byli faceci. Reszta to przepiekne dziewczyny. Bardzo atrakcyjne, zadbane, gorace. Musze jej przyznac ma gust. Wiecej - nie byly to przypadki bo zawarte w linkach opcje wyszukiwania wskazywaly, ze wybierala "szukam kobiet w wieku takim i takim z foto). W google.pl - grafika, szukala hasla "les". W lozku jest ze mna swietna. Nie wiem co o tym myslec? Oglada dziewczyny, zeby byc na biezaco z moda? szuka kolezanek? (nie ma ich zbyt wiele w realnym swiecie - slownie kilka), moze jest biseksualistka? lesbijka? Wiem ze jesli porusze z nia ten temat wyprze sie wszystkiego... zrobi wszystko zeby zaprzeczyc, uciec od tematu... Nie wiem jak do niej z tym podejsc... A nie ukrywam, ze scenariusz 2K + 1M jest dla mnie interesujacy. Chce zeby sie otworzyla... chce byc z nia dalej Podpowiedzcie co mam o tym wszystki myslec? Jak podejsc do niej z tym tematem.

Gość Anka3d
Mysle ze powinienes powiedziec jej, ze poprostu wiesz... Przeciez nie ucieknie od Ciebie! W najgorszym wypadku sie zawstydzi - ale najgorsze za wami - juz o tym wiesz

Gość Koleszka
A co jak dziewczyna mówi mi że chciałaby mieć penisa? I chciałaby mnie nim zerżnąć od tyłu :/ Jak się kochamy to przyjmuje pozycje które ja powinienem tylko przyjmować.... Chce cały czas dominować. To jest dopiero dziwne!!!! Ja tylko reaguje głupim uśmiechem jak coś takiego się dzieje :/ I co mam o tym myśleć??? W łóżku jets super tylko czasami czuje się bardziej jak kobieta a nie jak facet i tu zaczyna się problem. Jest lesbijką??? chciałaby mieć w łózku kobiete i robić to z nią jak facet?

Gość bongo bongo bongo
@Koleszka- ubierz kiedyś rajstopy, to ci baba oszaleje z ekstazy :P

Gość Koleszka
Transeksualista nie jestem wiec takich rzeczy nie zrobie napewno. Zauważyłem że jaj koleżanki to tylko patologie które wyglądają na takie co to by do łózka poszły z każdym i każdą. :/ Ona jest pożądną dziewczyną dlatego krytykuje te jej koleżanki lekkich obyczajów. Kiedyś powiedziała mi że myślała że mogłaby z dziewczyną ale próbowała i nic z tego nie wyszło, a teraz dobiera się do mnie jak do dziewczyny :/ wkurza mnie to troche. Jesteśmy już ze sobą ponad 2 lata

Gość analfan
hej koleszka, jak ci laska proponuje sex analny (dla ciebie bierny oczywiscie) to korzystaj. Kup jej strap-on i daj sie bzyknac. Jak ci sie spodoba to potem bedziesz myslal tylko o stymulacji prostaty :)

Gość Koleszka
Ale ja tego napewno nie polubie a tym bardziej nie bede dawac sie od tyłu jeszcze swojej dziewczynie!!! ona jest kobieta a nie chlopakiem!!!! a ja jestem mężczyzną a nie dziewczyną!!!

Gość nie wiem co myśleć
Moja dziewczyna ostatnio przyznała się, że była kiedyś zauroczona w jednej "przyjaciółce". Do niczego nie doszło, ale pewnie gdyby tamta wykonała jakiś ruch to mogłoby się inaczej skończyć. Teraz tamta wychodzi za mąż. A moja dziewczyna mówiła, że miała raz fantazje z moją koleżanką - bardzo ładną koleżanką. Ja też nie jestem święty bo spróbowałem raz orala z facetem, ale nie podobało mi się i nie chce tego powtarzać. a moja dziewczyna powiedziała, że mogłaby być z kobietą, ale mnie kocha... sam już nie wiem. Ja wiem, że nie odejde do faceta, bo spróbowałem i wiem jak to jest. czy uważacie, że ona też powinna spróbować?

do autora:twoja dziewczyna jest hetero lekko bi :-)chce byc z facetem, jestzadrosna o inne kobiety ale sama jest ciekawa jakbyto bylo z kobieta, ma smakana nia. Nie chce trojkata, chcekobiety tylko dla siebie.. niech spruboje, zapewne potraktuje tojako przygode w zwiazku bedzie z toba ijezeli jej sie spodoba bedziemiala chec sama zprosi jakas laskje do trojkata ty tegonie rob.. mowie citozwlasnej autopsji, jestem zdecydowanie hetero nie wyobrazam sobie zwiazku z kobieta ale seks zkobieta tomila odskocznia:-)

Gość szina
hm... mysle ze nie powinniscie sie chlopcy przejmowac na zapas tylko powinniscie porozmawiac ze swoimi pannami i rozwiac wszelkie watpliwosci. na pewno powiedzcie im ze je kochacie ale chcielibyscie wiedziec prawde bo czujecie sie troche nieswojo badz niepewnie. mysle ze panie was przytula i o wszystkim opowiedza. pozdo

Gość Moze jest bi ale mysle ze jakb
chciala toby Ci powiedziala. Moze nie lubi sie dzielic kobietami. Ja poznalam kiedys taka ktora miala meza i dziecko i osobny nr tel, bo "maz nie musi wiedziec o wszystkim co robie" :) Zreszta wiele dziewczyn szuka dziewczyn i sporo z nich nie mowi o ty mezowi. Widzisz one niekoniecznie maja ochote na trojkaty :) Zreszta moja eks zostala odbita facetowi ktory namawial ja do trojkata :) spodobalo jej sie...

Gość o rany rany...
dużo kobiet ma fantazje na temat innych kobiet, lubią sobie pooglądać a tak na serio to w życiu by tego nie zrobiły z kobietą a już na pewno nie zostawiłyby faceta dla laski. Wiem co mówię ja też tak mam. Ale gdyby mój facet mnie o to zapytał albo co gorsza zaproponował jakiś trójkąt to bym chyba zabiła. Pomyśl sam - skoro jest aż tak zazdrosna o ciebie to jak mogłaby pozwolić na trójkąt i patrzeć jak to robisz z inną. Nawet gdybyś chciał się tylko przyglądać jak one to robią to zazdrość by ją chyba zabiła.

Gość Sratatatatatatatatata
jezu ja mojemu powiedzialam nawet jak nie pytal,o swojej przeszlosci bo miedzy nami nie ma i nigdy nie bedzie tajemnic,nawet tych najgorszych:-P

Gość bi...
To nic takiego... przeciez jeśli jest bi to nic to nie zmieni w waszym związku... Pogadaj z nią o tym, spytaj wprost czy jest bi... Jeśli zacznie sie migać to powiec, że ci to nie przeszkadza... Napewno jej to pomoże powiedziec ci co i jak... Miałam tak samo... Ifatwiej mi było sie do tg przyznać gdy poznałam osobę która to akceptuje... XD pozdro

Gość Dswgxoskf
Skoro sobie oglada dziewczynki, to znaczy, ze chce je sama dla siebie, a nie w trojkaciku. Nie wiem czemu Wy, faceci macie jakies dziwne podejscie do les i bi. Wydaje Wam sie ze one tylko czekaja na faceta i na jakies trojkaciki kwadraciki. A prawda bywa rozna, i nie zawsze (nie)stety o tym wiecie, hehehe ;) Pozdrawiam.