Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

cena

Polecane posty

Szacunkowy koszt to 15 tyś razem z podróżą poślubną - wesele na 60 osób dorosłych +dzieci- będzie ich dużo, ale w naszym przypadku niewiele to zmieni(jeśli wyjdzie inaczej to dam znać). Duży wpływ na koszty ma to, iż większość gości jest przyjezdna- zapewniamy nocleg dla 20 osób i obiad+kawa w charakterze poprawin (chyba zostaniemy przy tej wersji, choć mnie to nie cieszy- kto czytał moje posty w topikach o poprawinach wie o co chodzi). Mnie wystarczyłby uroczysty obiad, ale narzeczony chce tańce- impreza sie wydłuża, potrzeba jakiegoś grajka....Za to nie ma: kamery- bo nie chcemy, fotografem będzie kumpel, samochód od dalszego wujka (żółty garbus :) ) Uważam, że wydawanie ogromnej kasy na osymbolizowanie miłości jest bez sensu, ale jak ktos ma taka potrzebę....jego sprawa :)

Gość chyba kazdy liczy
na koperty. nie mowcie ze nie. :D

Gość nasza ena wesela
80 000 na 250 gosci, z poprawinamy full

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo

to wszystko zalezy od Nas samych, ja np. nie chcialam duzego wesela, ale rodzice sie uparli, ze to ma byc wesele jak wesele :O ale i tak odbiegamy od tradycyjnego wesela. wszystko ulozone, najblizsza rodzina, najblizsi przyjaciele. nie wyobrazam sobie tego dnia bez nich. 30 tys. juz z suknia slubna etc.