Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulkaaaa22

kto na świadka?

Polecane posty

Gość anulkaaaa22

kogo bierzecie na świadów?ja mam straszny problem bo ani ja ani moj przyszly maz nie mamy rodzenstwa a kuzynostwo odpada.

naszymi świadkami są nasi przyjaciele :) tyle że oni nie są parą - każde z nich jest w swoim związku. więc na weselu nie będzie gorzkiej wódki dla świadków :P

Gość my tez
mamy problem bo nie mamy kogo poprosic na swiadkow

u nas na weselu moim świadkiem była moja kuzynka (ja nie mam rodzeństwa)...a mojego męża świadkiem był jego brat...

Gość kasia2020
Każdego kogo lubicie, z kim jesteś zaprzyjaźnieni, spokrewnieni. To jest tylko i wyłącznie Wasz wybór , nie ma reguły, że wybiera się tego i tego. Nie! Chcesz koleżankę z pracy to masz koleżankę z pracy, chcesz sąsiadkę to masz sąsiadkę, chcesz kuzynkę to masz kuzynkę chcesz brata to masz brata.

Gość my tez
cz moze tak byc ze jesli kogos poprosimy na swiatka to ten ktos odmuwi cz raczej zgodzi sie

a to prawda ze swiadkiem niemoze byc osoba juz zamezna??

Gość Inglott
Może

ja nie mogłam sie zdecydować..świadkowa przyjaciółka z piaskownicy, a pozostałe dwie kumpele od wiaderka druhny, świadek: przyjaciel męża. I choć świadkowa jak i świadek mają swoje drugie połowy..gorzka wódka była :D on ją całował w rekę, ona jego w nosek. a że to wesele i się wszyscy weselili nikt do nikogo nie miała żalu