Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunflowerka

a co powiecie na cos takiego...

Polecane posty

Wczoraj wracajac z uczelni weszlam na chwilę do Empiku i oczywiscie skierowalam się w stronę połeczki z gazetkami slubnymi. Wzielam jakis nowy numer i zaczelam przegąldac i wtedy podeszla tez jakas osoba i rowniez wziela sobie jedna gazetkę do przejrzenia, ale ja jej nie widzialam, bo stala za mną...Po chwili odwracam się a tam zakonnica w najlepsze ogląda sobie slubne kiecki... I co wy na to? Hmmm czy to prawda, że zakonnice przynoszą pecha? Kurdę dziwna sytuacja:P

Pecha chyba nie przynoszą bo sama mam ciocię zakonnicę a pecha jako takiego nie:P ale to było dobre:D może zamierzała zrzucić swój habit?:D

Gość no czyś Ty
zgłupiała?? tak, na pewno sie wywrócisz w drodze pod ołtarz, wypadnie Ci tampon, a na dodatek obrzygasz męża przy pierwszym tańcu. Żeby ci sie cos gorszego nie stało pluj 3 razy dziennie po 5 splunięć do doniczki z fikusem.

ale wiecie co, wystraszylam sie tej zakonnicy, odlozylam szybko gazetkę i ucieklam stamtąd :D:D A potem zaczelam się zastanawiac , czy to nie jakis znak... Bo jak moze niektore z was wiedza ciagle zastanawiam się czy bedziemy brac koscielny, czy tylko sam cywilny. I tak sobie mysle..moze to jakis znak ze powinnam się nawrocic? :D:D

A mi się wydaje, że ta zakonnica dobrze wie o tym zabobonie i chciała Ci zrobić głupi żart, żeby Cię nastraszyć :P Zakonnica jajcara-fajansiara :P

Ja miałam ostatnio podobną przygodę, też w Empiku, tyle że przy stoisku z książkami typu: 100 sposobów na rozgrzanie faceta, Jak urozmaicić wasz sex itd:-D Nagle się skapnęłam że za mną stoi zakonnica i też coś przegląda:) Ja nie wiem co one mają z tymi empikami:-D

Gość ona7777
to juz zakonnicy nie wolno czasopism ogladac??/Moze doradza komus???;)

Gość 1111111111111
a może to ta sama zakonnica ,wypatruje młode laski i potem je straszy :D

Gość uu
a pitaolnieta malolata :D :D :D nie tyle nawrocic si epowinnas co wydoroslec :P

Gość ksiundz
zakonnica też człowiek...