Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto to spiewa

to twoja wina twoja wina bez happy endu smutny finał

Polecane posty

Gość kto to spiewa

kto????

Gość kto to spiewa
no tak :) w temacie to jest refren :)

Gość kto to spiewa
up up no kto ??

Gość GOOOGLE NO
!!

Gość Fanka Alutki
video - bella denne to. takie drugie papa dance

Gość kto to spiewa
Fanka Alutki dzieki...mi sie teraz podoba bardzo, ale to taki typ piosenki która szybko mi sie znudzi:)

Gość KasiulleQ
wykonawca - video tytuł - bella Banalnie kończy się ten dzień ...film i coś na sen nie czekam na nic, dawno już do mnie nawet nie dzwonisz I nagle puka ktoś do drzwi otwieram widzę że to Ty i chociaż wiem że kłamiesz znów nie mam sił by się bronić Oooo To Twoja wina , Twoja wina Oooo bez happy endu smutny finał wciągasz jak video gra kradniesz mój najlepszy czas I znów oooo To Twoja wina Nabrałem się na tani chwyt uciekłaś nie mówiłaś nic za każdym razem kiedy uwierzę Ty znów odchodzisz dobiłaś mnie kolejny raz to ze mną jest coś nie tak bo ledwie się pozbieram znów czekam kiedy to zrobisz Oooo To Twoja wina , Twoja wina Oooo bez happy endu smutny finał wciągasz jak video gra kradniesz mój najlepszy czas I znów oooo To Twoja wina Oooo To Twoja wina , Twoja wina Oooo bez happy endu smutny finał wciągasz jak video gra kradniesz mój najlepszy czas I znów oooo

Gość a ja odpowiem
ta piosenka jest w dwóch językach polskim i angielskim śpiewa ja Video - bella a tytuł brzmi ''Twoja wina''=) moizm zdaniem to sezonówka ale z bardzo fajnym tekstem i wpadająca w ucho melodyjką:)

Gość Achnea
Fajna jest ta piosenka. :*

Gość Jazzmannn
Wkur%%% ajaca piosenka. Kretysnkie "oooo" po prostu mnie rozwala.

Gość Aniołek___9
Piosenka jest super, heh=*

Gość Atrix
Banalnie kończy się ten dzień, Nudnawy film i coś na sen, Nie czekam na nic dawno już do mnie nawet nie dzwonisz, I nagle puka ktoś do drzwi, Otwieram widzę, że to Ty I chociaż wiem ze kłamiesz znów już nie mam sił by się bronić Uuu To Twoja wina, Twoja wina Bez happy endu smutny finał Wciągasz jak video gra Kradniesz mój najlepszy czas I znów uuu to Twoja wina Nabrałem się na tani chwyt Uciekłaś nie mówiłaś nic Za każdym razem, kiedy uwierzę Ty znów odchodzisz Dobiłaś mnie kolejny raz, To ze mną jest coś nie tak, Bo ledwie się pozbieram znów czekam, kiedy to zrobisz Uuu To Twoja wina, Twoja wina Bez happy endu smutny finał Wciągasz jak video gra Kradniesz mój najlepszy czas I znów uuu to Twoja wina Uuu To Twoja wina, Twoja wina Bez happy endu smutny finał Wciągasz jak video gra Kradniesz mój najlepszy czas I znów uuu to Twoja wina Uuu To Twoja wina, Twoja wina Bez happy endu smutny finał Wciągasz jak video gra Kradniesz mój najlepszy czas I znów uuu to Twoja wina