Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ketrab

Jak facet zdradza to ona jest biedna i nieszczęśliwa, a jak...

Polecane posty

Gość Ketrab

... ona to on jest "jeleń", który nie potrafi zatrzymać kobiety przy sobie. Coś tu jest nie tak... . A może on zdradza z tych samych powodów co ona?

a jak babka skaka z łóżka do łóżka to dziwka, a jak facet to ogier - każda płeć ma swoje dobre i złe strony, a w ostatecznym rozrachunku i tak na jedno wychodzi :) Trzeba wrzucić na luz i nie przejmować się bzdetami ;)

Gość była żona fiuta
A jaka ja tam biedna i nieszczęśliwa? Facet otworzył mi oczy! I dzięki mu za to! Teraz mam fajnego faceta! :)

Gość pomaranczowa pomaranczka
Ja tak nie uwazam :P zdrady to zlo zawsze jak dla mnie Ale swoja droga -dlaczego jak facet daje dupy na prawo i lewo to jest uwazany za macho, a jak kobieta to robi to sie ja nazywa dziwka? :O Nie zebym broniła, bo jestem przeciwna tego typu akcjom, ale to glupie

\"Ale swoja droga -dlaczego jak facet daje d**y na prawo i lewo to jest uwazany za macho, a jak kobieta to robi to sie ja nazywa dzi**a?\" też uważam, że takie podejście jest bzdurne, ale niestety tak to często wygląda w opinii ogółu

Jak meczyzna zdradza to jest swinia. Jak kobieta zdradza to dlatego, ze jej mezczyzna byl swinia...

Gość pomaranczowa pomaranczka
ja tam temat zdrad widze normalnie :O facet zdradza to swinia, kobie zdradza to suka. Tyle na ten temat. nigdy nie myslalam tak jak autor tematu

Gość była żona fiuta
Nie przesadzajcie z tym ogierem...Dla mnie facet, który zdradza żonę i okrada własne dzieci z czasu, który powinien z nimi spędzic (a spędza u qrewki) to zwykły szmaciarz! A wolny "ogier" niesie HIV. Nie inaczej jest z kobietami.Jakby nie patrzec lepiej byc normalnym :)