Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doris00000

ciuszki i buciki firmy NEXT-gdzie je mozna kupic????????????

Polecane posty

Gość doris00000

hejka mam pytanko czy ktoś się może orientuje gdzie można kupic ciuszki i buciki dla dzieci firmy NEXT? są poprostu prześliczne a nie wiem gdzie mieszczą się te sklepy w Polsce?

Gość aparatka na całego
Bo sie nie mieszczą!!!

Gość w w-wie

Gość doris00000
dzięki za ten link do stronki z tymi ciuszkami ale już go znam miałam na myśli takie sklepy na wyciągnięcie ręki tzn.idę i kupuję :-))) a oprócz w-wy to może gdzieś jeszcze? jestem z Torunia więc stolica to dla mnie trochę za daleko ha,ha,ha :-))) na allegro jest to fakt bardzo dużo ale np.podobają mi się fajne kozaczki a są za małe no i mam teraz problem...

Gość a co w tym dziwnego
na wyciągnięcie ręki? to w lumpeksach. Nie żartuję tylko szczerze odpowiadam

Gość doris00000
wiem,wiem ja właśnie tylko tam chodzę i kupuję bo niestety nigdzie nie ma a szkoda....

Gość Nie mozne sie spodobac
W sklpeach z tanią odzieżą, są to super ciuszki, zadbane, często nowe i niewiele kosztują.

Ja mam na sprzedaż płaszczyk firmy NEXT prawie nie noszony. Sprzedam za 30zł. Prosze o informacje na emeila to wyśle fotke :)

A nie masz znajomych w uk? Wchodzisz na stone internetowa, wybierasz co chcesz, ktos Ci to kupuje i wysyla do Polski. Czy za duzo fatygi?

oprocz wawy mozna je dostac tutaj, gdzie mieszkam - czyli w londynie :P kupuje czesto ciuszki i buty tej firmy mojej bratanicy :) ciuszki sa naprawde przeslodkie :)

Gość Szalona07
Jeżeli jest Pani zainteresowana ciuszkami firmy NEXT dla dziecka od 0 do 9 miesiąca to prosze odezwac sie na mojego e-maila ciuchykubuchy@vp.pl mam pełno ciuszkow po moim synku ktory ma 3 latka :) Naprawde ciuszki sa w stanie wspanialym Zapraszam!

Gość Ksiegowa Zosia
NEXT to sklep w Anglii. Czesto 2 na srednie miasto. Zapytaj kologs, moze ktos ta jezdzi?

Gość Szalona07
Oczywiscie zapraszam rowniez inne zainteresowane Panie. Mam duzo ciuszkow fimry NEXT H&M SANETTA na sprzedaz. Ciuszki sa w stanie idealnym, nie kotre w ogole nie noszone. Naprawde :) Zapraszam do odezwania sie na mojgo maila ciuchykubuchy@vp.pl i po otrzyamniu e-maila od ktorejs z Pan wysylam zdjątka odrazu. Pozdrawiam Mamusie :)

Gość Coś wam powiem.
Nie wiem skąd się wzięła ta cała wasza fascynacja Nextem, bo jak dla mnie to te rzeczy wcale nie są takie fantastyczne. Sklep jest, a i owszem. Mieści się w Wawie z Złotych Tarasach. Jest maleńki. Ciuchów tam jak na lekarstwo, z czego dział dziecięco-niemowlęcy zajmuje niemal 50% całej jego powierzchni. Jakość i 'dizajn'? - Hmmm, identyczne rzeczy sprzedaje Mothercare i Bhs w Polsce, przy czym mają ich zdecydowanie więcej niż ten cały Next. Poza tym szczerze uważam, że cała brytyjska trójka - czyli Next, Mothercare i Bhs - nie robi tak ładnych rzeczy jak chociażby Zara, czy H&M. Takie jest moje zdanie i wiem, że jest podzielane przez wielu innych ludzi. Ponadto wszystko kosztuje podobnie, więc wolałabym się obkupić w H&M i Zarze, niż Nexcie. Warszawski Next to może tylko piżamy (pajace) ma ładne ...i to tylko dla chłopców, bo dla dziewczynek to już mało ciekawe.

Gość ja mieszkam w UK
i mialam ciuszki mothercare, M&S, zary,debenhams,bhs,H&M. Owszem, wszystkie sa doskonalej jakosci,ale Next jest najpraktyczniejszy i tutaj jest naprawde spory wybor, w takim sklepie nexta dzial dzieciecy zajmuje cale pietro

Gość a w irlandii
też są sklepu next ?

Gość Coś wam powiem.
A faktycznie, nie wspomniałam o M&S. W Wawie też mamy ciuszki M&S i wyglądają prawie jak te z pozostałych trzech brytyjskich sieciówek. Moim numerem jeden są jednak te ze skandynawskich sieciówek (H&M, KappAhl i CUBUS) + hiszpańska Zara. Te z UK są zaraz po nich, na drugim. - Ale to jak mówię, taki mój bardzo subiektywny ranking oparty na własnych indywidualnych doświadczeniach z poszczególnymi brandami. :)

Gość W Irlandii chyba są. W każdym
bądź razie powinny. Sprawdź sobie w lokalizacjach na ich stronie internetowej.

Gość a w irlandii
a może ktoś mi podać stronkę irlandzkiej strony next ?

Gość a w irlandii
juz znalazłam :)

Gość A Google koleżanka używa
??? :) No.

Gość endevona
Ja kupuję ubranka Next w sklepie ze strony halens pl moim zaniem niskie ceny i jeszcze nigdy się nie zawiodłam

Gość zara042010
Zapraszam :) mieszkam w Londynie i najdalej raz na 2 tygodnie wysylam paczki do Polski http://szafka.pl/profil/zara042010 Mam 4 miesieczna coreczke i z doswiadczenia polecam ciuszki Nexta, sa bardzo dobre gatunkowo, nie wyciagaja sie w praniu i nie tracakolorow. Pozdrawiam i zapraszam :)

Gość elka0707
mieszkam w anglii jeśli ktoś chce mogę zakupić i wysłac do polski tak wysyłam swojej siostrze piszcie na elka0707@wp.pl

Gość jkahshdjysgyfgjys
A po co az wysylac z Anglii skoro mamy ten sklep w Wawie w Zlotych....? :) Te same kolekcje zreszta :) i wyprzedaze posezonowe tez of course.

Gość gogosik
Witam. Za rok otwieram sklep plus sklep internetowy z ubrankami dla dzieci z firmy "next". Odezwę się za jakiś czas to podam szczegóły.

Gość tylko w next w PL
ceny "troche" wyzsze niz w Anglii :D Masakra jakas, jak weszlam tak i wyszlam bez niczego bo ceny wyzsze niz w UK.