Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doris00000

ciuszki i buciki firmy NEXT-gdzie je mozna kupic????????????

Polecane posty

Gość przereklamowane
Dla mnie te ciuchy są przereklamowane i az zabawne jest ze ludzie na allegro jak ostatni frajerzy kupują używane ciuchy dla dzieci za ciężkie pieniądze. Jest obecnie cale mnóstwo firm które maja lepszy design i ceny (w tym i polskie firmy jak reserved, mariqiuta - czy jakos tak sie to pisze,) a nawet i lepsza jakość tyle ze u nas ciągle nie brakuje debili który uważają ze nadal jak za komuny co z zachodu to lepsze.... Najlepiej nowe ubranka nexta kupować przez ich stronę www dla polski - przesyłka 5 E i nie trzeba sie nikogo prosić zeby kupił jak juz ktoś coć bardzo chce.

Gość dokladnie........
jenju co wy z tym nextem...w Anglii praktycznie nikt tych ciuchow dla dzieci nie kupuje!! tylko polskie mamy sie uparly na nexta, bo jest taki niepolski....

Gość up uppp
upupu

Gość gość
nie dlatego ze nie polski a dlatego ze kupisz cos w polsce innej firmy wypierzesz dwa razy i wyglada jak szmata a next ma fajne rozwiazania duzy wybor spodenek na gumeczce przepiekne wzory i kolorystyke uwielbiam te wrzuty typu traktorek a u nas chociazby w h&m ktory tak reklamujecie wszystko jest o wiele sztywniejsze szybciej sie niszczy i dla chlopca jak ja mam 2.5 roku synka juz robia rzeczy typu stary malenki nie ma nic co by bylo nie w typie niemowlaka ale jeszcze tez nie dla nastolatka a next wlasnie ma taki styl

Gość bookaaa
Co sie czepiacie? jak ktos lubi next, niech sobie kupuje next. To moga byc jakies drobnostki, ktore decyduja o tym, ze komus odpowiada akurat taka a nie inna marka. Ja na przyklad mam p*****lca na punkcie sciagaczy - jak mi sie sciagacz nie podoba, to Cale ubranie tez mi sie nie podoba