Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudylisek

Mężczyzni podabają wam się rude-farbowane?

Polecane posty

Gość rudylisek
JESTEM JESTEM,bo sie:)ktos pytał o mnie zdaje sie, ze "a ja jestem do niczego sie pytałas"byłam na innych toppcach czytałam tez faceta 1978!!i nie wiedziałam, a juz młoda, nie jestem, ze wystarczy stac obok ładnej kobiety w kolejce..to krew tak łatwo napływa do innej czesci niz mozg?myslałam, ze tylko nastoletni chłopcy tak maja, a dorosłym faceto to sie nie zdarza:)

Gość rudylisek
mi ta krew nie chce napływac,sama "ładna twarz " mnie nie podnieci:)hehe nie jest łatwo mnie zadowolic hehe:)musza byc tez inne wazne cechy

Gość rudylisek
jeszcze nigdy sie nie "podnieciłam" na widok przystojnego faceta.hehhe zimna jestem ..jakas

No wiecie. Wyobraźnia, jakaś cielesna empoatia. Jakby czuło się dotyk oczami. Rozbieranie wzrokiem, wkomponowanie w różne akcje ;-) I się dzieje. Z biegiem lat każdy facet wie że takim myslom i fascynacjom wyobraźni lepiej się nie oddawać w miejscach publicznych. No ale tu się trafiło na bardzo ładny okazik ulubionego typu urody. I ten wewnętrzny zew natury. i wiamomo ... ;-) Zbieram się zbieram, ale faktycznie czas. Dobranoc ;-)

Gość rudylisek
ach ci faceci:)hehe

Gość rudylisek
zawsze chyba mają ochotę:)i wszedzie:)nawet w kolejce:)

Gość rudylisek
rude jest piekne nie powiem, nawet te "sztuczne" rude, czyli my farbowane, sama zawsze tez lubiłam patrzec na rude kobiety...i podobały mi sie;)i te farbowane tez..ten rudy, ma jakas "iskrę" w sobie, dodaje uroku..i seksowny takis jakis, dlatego, nie bede nigdy brunteka, a ni blond;)bo sie extra czuje w rudym, czerwonym..jak w swoim naturalnym:)bomba, ale trzeba isc spac..bo jutro mnie czeka imprezka..a potem znow imprezka, w dodatku sama musze wszystko przygototwac:(bo maz ma urodziny!

no faceci:D mi nie chodzi o podniecenie nawet tylk o taki dreszczyk, zapach. raz w życiou mi szczeka opadła na widok faceta wydział elektryczny na polotechnice łodzkiej. na papierosku przed wejściem i przechodzi gościu: wysoki, rude-miedziane, naturalne włosy do ramion równe, z grzywką. czarna skórzana kurtka, wyskoi, prosta sylwetka. jakiś z innej bajki całkiem. pamiętam go do tej pory. nigdy więcej go nie widziałam. aha - oczy - orzechowe.

a ja jestem do niczego I tak to w życiu często bywa. Jak się coś super zobaczy to później drugi raz już często nie. Szczególnie w obszarach akademickich.

Gość kozakzkrakowa
ja kiedyś ufarbowałem sobie i wyszły mi rude, za kij nie dało sie tego usunąć - http://www.handsomemen.pl/porady,farbowanie_wlosow,201,usuwanie_farby_do_wlosow.html

Gość fryzjerka :)
"*a ja jestem do niczego* idź do sklepu fryzjerskiego, który sprzedaje też nie - fryzjerom. tam sobie pooglądaj palety kolorów. czerwone i rude zwykle nie są dosć trwałe ale to też zalezy od włosów. ja mogę ci polecić artego i lecher geneza bo tych próbowałam. ta druga mimo dużej dawki wody utlenionej jest mniej inwazyjna" farba nadaje odpowiednio trwały kolor gdy oksydant jest podany w odpowiedniej ilości ... np zawsze na farbach jest określenie 1:1 albo 1:2 to oznacza że przy 1:1 dajemy np 40g farby i 40 g oxy , gdy 1:2 dajemy np 40 g farby i 80 g oxy... wtedy wykonana jest odpowiednia mieszanka i farba jest bardziej trwała i nie prawda jest ze jak dacie wiecej oxy (wody) to farba bedzie sie dluzej trzymać i bedzie ładniejszy kolor wręcz przeciwnie farba be [zgłoś do usunięcia] *a ja jestem do niczego* idź do sklepu fryzjerskiego, który sprzedaje też nie - fryzjerom. tam sobie pooglądaj palety kolorów. czerwone i rude zwykle nie są dość trwałe ale to też zalezy od włosów. ja mogę ci polecić artego i lecher geneza bo tych próbowałam. ta druga mimo dużej dawki wody utlenionej jest mniej inwazyjna zbyt rozcięczona i krócej pozostanie w trzonie włosa. gdy do farb kupujecie oxy 6% to polecam też ok 10 % dodać oxy 3% kolor nie znacznie bedzie ciemniejszy praktycznie to nie jest widoczne.

Gość sztuczne rude włosy wyglądają
obrzydliwie, a jak do tego dojdzie odrost to wygląda to najgorzej ze wszystkich mozliwych farb... suche, bez blasku włosy z odrostem który wygląda jak cipa...