Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agava23

wybaczyłam mojemu klamstwo i zbliżyliśmy się do sibie

Polecane posty

Gość agava23

mój chłopak oklamał mnie kiedyś w jednej sprawie chodzilo o taką jedną gówniare, ja się dowiedzialam, on potem tak strasznie żalował że prawie się poplakał i głos mu się łamał i od tamtej tak o mnie dba i tak się stara zeby mnie nie stracić bo się ogromnie przejął tym że ze mną nie ma żartów i że moge go zostawić i teraz kochamy się jeszcze mocniej, nie zdradzil mnie ale próbował się z nią umówić, moze chciał jej zaimponowac bo on sam nie ma wielu koleżanek, i dobrze:) ale to jest prawdziwa milość, zrobilam mu wyklad na temat tego co zrobił ze wole najgorszą prawde niż najlepsze kłamstwo, a jak byłó w waszych związkach?? też wybaczylyście klamstwo bo on się bał że jak powie prawde to go zostawicie? teraz on wie że ja nie jestem suką tylko stram sie zrozumieć i wybaczyć jak trzeba

Gość agava23
dobrze ze są takie dziewczyny:) niech wiedzą co mają do stracenia!:) ;)

teraz wie naiwna dziewczyno, że może robić ciebie bezkarnie w trąbę.

Gość taisha77
na kolana i łzy jak landrynki, meżczyźni to potrafią oj potrafią :D

Czego to nie jest w stanie zrobić facet, przyłapany na kłamstwie ? Zdolny jest się nawet popłakać ze złości, że go na tym przyłapałaś. A ten \"łamiący się głos\" to efekt wściekłości tego palanta. Hehe, jak ja uwielbiam czytać takie naiwne teksty:\"teraz on wie że ja nie jestem suką tylko stram sie zrozumieć i wybaczyć jak trzeba \". Wybaczaj, jak chcesz, możesz mu nawet dobierać grono jego \"koleżanek\" :D🖐️

Gość tak strasznie żałował
:o aż do następnego razu :o i też zrobi dla Ciebie taki teatrzyk :O

Gość agava23
nir prawda:) łatwo wam oceniać jak zwykla jak nie macie pojęcia jak jest, to jest całkiem inny człowiek teraz, a już minęło od tego czasu prawie 2 mieś, nie macie zielonego pojęica o czym pisze nawet bo igdy nie miesliście takiej sytuacji albo wasz facet ponowanie was klamał i się nie zmienił albo jesli jesteś facectem to sam pewnie byś się nie zmienił

Gość agava23
i co mialabym zostawić faceta którego bardzo kocham i jesteśmy razem 2 lata przez jedno kłamstewko?? współczuje wam jeśli wy nie dostaliscie szansy

Gość teraz sie lepiej kryje

Gość teraz sie lepiej kryje
zreszta to nie tylko klamstwo ale i rozgladanie sie za innymi pannami,czyli 2 w 1

Gość mina ja mi
nikomu nie można ufać bezgranicznie !!! bo to już jest naiwność

Gość agava23
ale chodzi o to ze on się nie rozgląda za innymi nawet jak jest pijany, ja jestem wysarczająco atrakcyjna, a ta gówniara jest brzydka nie wiem co on chcial tym udowodnić wtedy, moze chcial zaimponować gówniarze bo starsze to nie są takie glupie jak młode, ale to już dawno za nami, jest wspanialym chlopakiem jeszcze nikt mnie tak nie kochal a mialam kilka zwiazków, ja też go bardzo, no moze masz racje że na 100% to moze i nie będe ufać zresztą nikomu nie można tak samo on mnie nie musi na 100% bo nikt nie wie co sie moze zdarzyć

Gość hahahahhahahaha
ciekawe po co chciał sie umowic z młodsza,alez naiwna jestes i jak go usprawiedliwiasz

Gość agava23
chcial jej zaimponować i moze się dowartościować, nie jestem naiwna, on juz wie co ja myśle na ten temat dostal zjebe i pytalam się po co mu to było,a on wiedzial że ona ma chlopaka, nie wiem co chcial udowodnic, bo on ma zaledwie 2 koleżanki sąsiadki a reszta to dziewczyny jego kumpli, no i kuzynki, z kuzynkami ma super kontakt

Gość agava23
powiedzial mi tak :widzisz nie wiem , bylem popierdolony jestem glupi, strasznie glupi, heh sama mu przyznalam racje:)

Gość jak facet...
a co miał Ci powiedzieć???? że chciał ją przelecieć??? i że mu głupio że się wydało!!!! naiwność Twoja jest wielka ;))

Gość hahahahhahahaha
chcial sie dowartosciowac szybkim numerkiem ze swiezym mieskiem:)

Gość agava23
tego sie nie dowiem czy chcial, ale już mi nie zaufam, świnia podła dlaczego aceci tacy są!!!! bydlki robią co chcą dopóki się nie dowiedzą że mogą stracić swoją milosć, na szczeście ona go nie chciala bo ma chlopaka i o wszytskim mi zaraz powiedziała, dzieki naszek kalsie:)

Gość agava23
kurde chyba nie do końca wciskałam klawisze:) mnóstwo błędów narobiłam:)