Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwiec 2009

KIELCE - sale

Polecane posty

Gość czerwiec 2009

hej, zakladam to forum, mimo tego, ze jest inne o weselach w kielcach. ale niestety na tym drugim doszlo do niejednej klotni i sie zrobilo beznadziejne! wiec pytanie o sale! ja na przyklad organizuje cos na male przyjecie - 60os. Jakies sugestie? dzieki

Gość targi slubne
polecam wybrac sie w ta niedziele do KCK, odbeda sie tam targi slubne od godziny 17.00, napewno wystawi sie wiele lokali, a przy okazji moze Ci wpasc jakis pomysl na wesele, pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniach, ja mam wesele w tym roku w sierpniu w Dworku w Maslowie

Gość 60 osob bedzie
zamówiliśmy z narzeczonym sale w willi magnat(ul.wróblewskiego) na sierpień, ale nie ta wielka balowa tylko robimy przyjecie na sali restauracyjnej, jest tam naprawdę bardzo fajnie i na takie mniejsze wesele jest w sam raz miejsca, mam nadzieje ze wszystko sie uda,wcześniej tez odbywały sie tam mniejsze wesele, ostatnio właściciel mówił ze organizowali wesele na 70 osób.

Gość tralalalafdgdfgdfg
macie jakis link na stronke gdzie moge obejrzec sobie dworek w maslowie? teaz bym tam chciala bo slyszalam, ze pieknie! druga sprawa: znacie jakies lokale z pieknym ogrodem, na male przyjecie ale na zewnatrz? takie w ciagu dnia, a nie weselicho tradycyjne? dzieki!

Gość może hotel eliot
koło morawicy

Gość albo stangret

Gość klrt
polecam Ristorante koło zalewu, grałem tam weselko właśnie na ok 60 osób, bardzo dobra akustyka, niewygórowana cena, druga bardzo przyjemna na Białogonie, idealna na małe wesela, niestety nazwy nie pamiętam gdyby Państwo potrzebowali zespołu..... konrad.mniow@wp.pl

Cześć! Chciała bym zamówić sobie sale na wesele w Kielcach. Słyszałam, że jest fajna sala na ok.200 osób w Masłowie. Tylko nie znam nazwy. Wiem tyle, że kucharki załatwia się we własnym zakresie-i o to mi chodzi! Czy jest ktoś kto może mi coś więcej powiedzieć na jej temat? Bardzo mi zależy!

Gość pegi-felek
mój brat miał tam wesele w zeszłym roku. Niestety niewiem jak się nazywa,położona jest na uboczu. Wszystko było bardzo dobrze,ale u brata było 120 osób i obawiam się że 200 tam się nie zmiesci zdecydowanie!

Dzięki pegi za info:)Teraz już wiem, że ta sala nazywa się STARY SAD. A ty chyba piszesz o ZACISZU! Oglądałam ją dziś i polecam dla osob, których liczba gości nie przekracza 150. Piękna sala!A podwórko też niczego sobie! Wart obejżeć!Pozdrawiam

Gość meag
Odstapie sale na wesele 29 08 2009 kontakt meag@buziaczek.pl

Gość gość
ja też mogę bardzo polecic dworek w masłowie - chyba najlepsza sala w regionie:) mnóstwo pozytywów na ich temat znajdziesz też na http://www.gdziewesele.pl/Kielce/

Gość gość
ja z kolei polecam Hotel Restauracja Karczówka, fantastyczne, eleganckie miejsce. Znalazłam je tutaj http://bankietyikonferencje.pl/ można sobie coś wybrać ciekawego