Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem zazdrosnikiem

dlaczego dziewczyny zazdroszcza innym dziewczynom urody, figury itd

Polecane posty

Gość nie jestem zazdrosnikiem

zamiast same wziaść się za siebie ? nie raz slyszalem opinie TA JEST TAKA TA OWAKA, TA UBRANA JAK KURWA Z PEPKIEM NA WIERZCHU, TA ZA KROTKA SPODNICZKA itd dlaczego ? nie latwiej o siebie zadbac ? wsrod mezczyzn czegos takiego nie ma, ale wy jestescie zalosne z takim zachowaniem latwiej kogos skrytykowac niz samemu schudnac :-o

ja Ci dam zaraz kurwa z pępkiem odkrytym. ja mam 25 lat i uważam że skoro mam ładny brzuch, płaski to mogę go sobie pokazywać. a czy Ty w ogóle wiesz kim jest kurwa? Jej takie oceny to mnie normalnie zabijają od środka. no idiotyczne.

Gość Ju...
Mnie się podobają ogólnie szczuplutcy ludzie.:) Ale to prawda, że faceci wolą kobiety z ciałkiem - szczególnie ci szczupli.:D

Kobiety chude znowóż krytykują te o pieknych pełnych kształtach. W ich oczach sa grubaskami. Wiec powiedzmy sobie szczerze nie tylko słoninki bywają wredne:-)

Gość Ju...
Niektóre zazdroszczą, a niektóre nie. Niektórzy faceci też zazdroszczą innym wyglądu.:P

Gość
Ju... => zwykle się z Tobą zgadzam, ale nie tym razem.

tak...umiem;) no bo czasem to już normalnie nie można wytrzymać z tymi tematami. no ja rozumiem, że każdy ma inne problemy ale niektóre to wręcz zabijają od środka normalnie:P