Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam siły życ

Nie mam siły żyć

Polecane posty

Gość Nie mam siły życ

Mam juz dosc swojego zycia!! Mam 20 lat i od kilku miesiecy strasznego doła ;( Straciłam sens życia. Rzuciłam studia, nie mam pracy, odsunęłam sie od przyjacioł, których jak sie teraz okazuje nigdy nie miałam ;( Moja najlepsza 'przyjaciołka' proponuje mi spotkanie tylko wtedy kiedy idzie na impreze ze swoim facetem, żebym z nia była jakby sie czasem pokłócili, a ja sie czuje jak przyzwoitkqa ;( Pzatymn wszystkie moje kolezanki mają facetów a ja nie ;( I jak wychpodza to z nimi, wiec po co mam wychodzic w ogole z domu? To chyba 6 sobota odkąd siedze w domu i nie wychodze na impreze, mimo ze mnie znowu wyciągała ;(

Gość grysiak
Dlaczego tak?

Gość pierdolisz jak potluczona
🖐️ Nic dziwnego, ze nie masz znajomych :P

Gość ja tez ie mam siły
jakbym widziala swoje zycie, i niewim co bedzie dalej bo mnie juz wszystko po prosu dobija jak nigdy;/

Gość mezalians3
Było nie rzucać studiów, wziąć się za robotę, a nie myśleć o imprezach i facetach w wieku lat 20. Wprowadziłaś się sama w doła - to albo sama z niego wyłaź, albo psychiatra ci potrzebny

Gość Nie mam siły życ
Mnie tez juz wszystko dobija ;( Wyglądam normalnie, nie powiem, miałam powodzenia jak miałam jakies życie towarzyskie, ale facet mnie zdradził i już nuie potrafie sie związać z nikim....

Gość grysiak
Mezalians ma racje. Trzeba wziac tylek w troki i od czegos zaczac.

Gość ja tez ie mam siły
a skad jestes autorko topiku?

Gość Nie mam siły życ
Z okolic Łodzi... Andrzej z Aleksandrowa- może to A. Łódzki? :P

Gość ja tez ie mam siły
ja tez mialam chlopaka niestey zdradził mnie i od tamtej pory nikimou nie ufam i nie mam ani nawet nie mialam nigdy przyjaciolki skonczylam studia i nie am pracy ktora dawala by mi satysfakcje o z tego ze mam auto i moge wszedzie jechac ale samej;/

Gość Nie mam siły życ
ja tez ie mam siły JA w zasadzie tez nigdy nie miałam przyjaciołki jak sie okazało... Bo co to za przyjaciołka która jak sie jej mówi żeby nikomu nie mowiła o czyms to i tak gada, a jak mam problem i widzi ze cos jest nie tak to gada" no co jest, mow bo chce ci opowiedziec o michale' Nic dziwnego że mówie 'nic sie nie stało' Dla mnie naprawde trud jest mowic mich problemach,a ona chce na szybko i nawet czasem mnie w gole nie słucha ;( bo dla niej liczy sie tylko to że zdobyła faceta który ma kase

Gość plujekczek
wiem co czujesz autorko trzymam kciuki za Ciebie

Gość dziwne to ale nie wiem po co
też tak mialam jak zostałam sama więc znam ten ból teraz mam męża i ten nigdize nie chodzimy bo on zawsze znajdzie wymówke już mi nawet Ci powiem nie zalezy przyjde sobie na kafeterie poczytam pośmieje sie i luz blus