Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onomatopejka

Niemoralna propozycja.

Polecane posty

Gość onomatopejka

Za niedługo wybieram się na studia. Prawdopodobnie dość daleko od domu, co wiąże się ze sporymi wydatkami. Niby moim rodzicom źle się nie powodzi, no, ale zawsze jak to mówią, mogłoby być lepeij. Mam chłopaka, jesteśmy razem prawie dwa lata, bardzo się kochamy. Nie wyobrażam sobie życia bez niego :). Ostatnio dostałam od pewnego mężczyzny nietypową jak dla mnie propozycję - 5 tys. na miesiąc za spotkania z nim... Moim zdaniem całkiem sporo, dla takiej 180latki jak ja. Ale nie chcę być du.podajką. No i zdradzałabym w ten sposób mojego chłopaka, źle by mi z tym było, jednak wiem, że pieniądze w najbliższym czasie się przydadzą... Jakiś miesiąc temu inny mężczyzna zaproponował mi 500zł za każde spotkanie.

Gość musisz miec kurewski wygladzik
skoro takie rzeczy ci proponuja

Gość onomatopejka
a dziś zaproponował mi facet 1900 złoty tygodniowo jeśli codziennie będę nosiła przezroczysty biustonosz (przy ludziach też!) zgodzić się?

Gość onomatopejka
podszywy spadać :P nie mam takiego wyglądu, wręcz przeciwnie właśnie... Jestem spokojną, filigranową dziewczyną i właściwie skłoniłabym się do tego, że ci faceci podlatują pod pedofilów...

w jakim towarzystwie ty sie dziecko obracasz, zajmij sie ksiazkami a nie rozpychaniem szpary

Gość onomatopejka
ani żalę, ani chwalę.... raczej się zastanawiam wiem, że to źle o mnie świadczy...

no to masz przynajmniej kurewski charakterek

czego oczekujesz? że dostaniesz na kafeterii pozwolenie na sprzedanie dupy? Jeśli kochasz faceta i nie chcesz go zdradzić to po co to roztrząsasz?

Gość onomatopejka
dobra, nie ma tu odpowiedzi, na których mogłabym sie oprzec, ale czy wogóle takie sie tutaj mogły pojawić? koniec tematu.

Gość onomatopejka
nie piszę, że chcę, tylko sie zastanawiałam nad tym.... sam tytuł tematu świadczy o tym, jaki mam do tego stosunek... byłam ciekawa waszych zdań. jestem szczęśliwa i nie zamierzam tego zniszczyć. teraz serio już koniec :P.

sorry za wyrazenie, ale czemu pytasz obcych ludzi z kim masz sie dupczyc? :O

Gość dkalalllla
Dziewczyno, faktycznie nienajlepiej świadczy o tobie to, ze w ogóle rozważasz w zasadzie propozycję zostania prostytutką. Masz chłopka, którego ponoć kochasz, masz niezłą sytuację materialną, więc co innego składnia się do zastanawiania się jak nie chciwość? Jestem w stanie jakoś to zrozumieć w przydatku osoby bez rodziców, a obciążonej opieką nad młodszym rodzeństwem,która walczy o przeżycie i może pójście na studia.

Gość boże to straszne
jestem na nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jak sobie pomysle mając corke co teraz ten świat nawymyslał dostaje gęsiej skórki

Gość chyba frajer
albo impotent proponuje taką ofertę:D dużo wysiłku będzie cię kosztować te marne 5 tysiaków miesięcznie:p napracujesz się kobito:D

No a jak byś mu już dała dupy i zgarnęła kase, to co bys powiedziala chlopakowi i rodzicom? z skad to masz?:p

Gość chyba frajer
spoadaj bejbe:p jej nic nie obliguje do myślenia głowom:p ona musi dupom robić a rodzice też tempi som i nie zwłuważom:p