Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chuda666

czy płaska dziewczyna ma jakies szanse u faceta?

Polecane posty

ten sam problemmmmm Zamierzasz cos z tym zrobic, czy nadal tak życ?

Gość ten sam problemmmmm
zastanawialam sie nad operacja... ale kasa... nie wiem sama nie wiem... ehh jak przyjdzie kiedys co do czego to zalamka :O

ten sam problemmmmm u mnie tez jest problem z kasą... skąd 20latka ma wziąc 10 tys. zlotych...załamka

Gość ja mam rozmiar B
te zdjecia tych cycatych co pokazaleś, to te panny sa grube przecież jak dla mnie przynajmniej waża ok 60 kg jak nie wiecej;/ bleee ja jestem chuda waze 47, 48kg i mam wzrostu 166

Gość LalkowaDama
Ja mimo, ze mam faceta, który twierdzi, ze dla niego nie liczą się cycki, że moja wielkość mu odpowiada, że zupełnie nie zwraca na to uwagi,nie moge uwierzyć, nie mogę się przełamać, a wręcz usilnie wmawiam mu, ze jest iinaczej niż on mowi, ze robi to z litości i ehh... być może mam podstawy, aby ak twierdzić... może to też dlatego, ze powszechna opinia jest taka, ze większe są lepszem, ale czytając wypowiedzi niektórych odzyskje wiare w słowa mojego chłopaka.. nie wiem,juz nie wiem jak to jest.

Gość marta89k
Dziewczyny!!!! Przestańce!! Jasne każdy ma problemy,kompleksy,ale bez przesady. Chyba nie zdajecie sobie sprawy,jakim "udogodnieniem" jest mały biust.

Gość coś
Pewnie, mi się takie podobają

Eh, tak, ma szansę. Mały biust też może być fajny. Mam koleżanki, które mają naprawdę małe biusty, ale dobrze z tym wyglądają i mają długo chłopaków. Jeżeli spławiasz facetów, bo się sama siebie wstydzisz, tym samym nie dajesz sobie szansy poznać wartościowego osobnika.

Myślę, że problem leży w Twoim charakterze. Wszelkie niepowodzenia życiowe zwalasz na mały biust. Ja mam 70 A. Mam duże powodzenie u chłopaków, od żadnego nigdy nie dosłyszałam docinki nt. wielkości. Piersi to nie wszystko. Buzia jest ważniejsza.

Gość Tutinia 57
a ja mam 94cm w biuście i co wy na to?

Gość Tutinia 57
jak to co? to że mam przej***ne wiecie jak kregosłup boli

Gość s cowboy
Witaj Chuda666 I czy coś zmieniło się przez te kilka lat? Udało się poznać kogoś wartościowego? Ja też lubię kobiety z b.małymi piersiami, to kwestia gustu, nie wmawiaj sobie, że to mankament. Dla mniejszej części mężczyzn, może nawet dla 1 procenta, przeciw 98 to będzie zaleta!

Gość gość
Udało się kogoś poznać? Nie zostawił Cię ? Nie zdradzał ?

Gość gość
płaska kobieta nawet po 50 ma większe szanse na związek niż prawiczek po 20

Gość gość mała drobna
Ja jestem niska i płaska a znalazłam faceta który przepada za niskimi dziewczynami a który też lubi małe piersi, gdyż o wiele bardziej zwraca uwagę na biodra talię a szczególną uwagę zwraca na tyleczek :P i uważa że mój jest wspaniały i kocha go dotykać i patrzeć na niego :) ale to nie znaczy, że na piersi nie poświęca uwagi, też lubi go rozpieszczac i lubi jak chodzę bez stanika :) Każdy facet jest inny i każdemu co innego się podoba :) jednemu tak jak mojemu podobają się niskie i drobne kobiety a jednemu wysokie z większym biustem a jeszcze innym puszyste kobiety czy też zwracają uwagę tylko na tyleczek :)

Gość gość
Super, że trafiłaś na jednego z niewielu facetów akceptujących mały biust. Szczęściara.