Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chuda666

czy płaska dziewczyna ma jakies szanse u faceta?

Polecane posty

Gość ekzet
a ile masz wzrostu i wagi?

autorko autorko po twoim problemie z wloskami mozna stwierdzic ze masz zaburzenia hormonalne. Jakby dali ci odpowiednie hormony twój problem moze sie skonczyc, nie to co mój...

Gość autorko autorko
ale same horomony wiele nie pomoga, bo po 1 hormony zle mi sie kojarza, chyba nie jest najzdrowsze brac je a poza tym, juz nie raz czyalalam, ze dziewczyny mialy gorsze objawy a lekarze im na to mowili, z etaka ich uroda i tyle, nic nie da sie zrobic.. mam zamiar zglosic sie do lekarza, ale to mam isc bezposrednio do endokrynologa czy moze wystarczy do ginekologa?

autorko autorko lepiej isc odrazu do endokrynologa, bo ginekolog i tak cie do niego skieruje, sam nie moze dac hormonów

Gość ekzet
wiesz , ale nie kazdemu sie podobaja duze piersi . Dla niektorych moze to być obleśne. TAkie wymiona . Do niektorych kobiet pasuja male piersi.

Gość ekzet
i to jest dobre , ze istnieje roznorodnosc. GDyby kazda kobieta byłaby całkiem klonem byłoby nudno.

ekzet wierze, ze tak myslisz, tylko ilu facetów mysli podobnie? jak poznac, ze facet jest wartosciowy?, bo mam juz dosyc rozczarowan:(((

Gość ten sam problemmmmm
wlasnie mam tak jak Ty :( codziennie gapie sie, i tak nie mam na co... chlopaka tez nie mam Z TEGO powodu :( nie potrafie tego zaakceptowac :(

Gość ekzet
problem w tym , ze własnie na takie co mają duze piersi leca małowartosciowi faceci . Podoba im sie nie osoba a wielkosc biustu.

Czasami myślę, że Wy dziewczyny same się w te kompleksy wpędzacie... Zrozumcie, jak już spotkacie właściwego faceta i dalej będziecie mu marudzić o swoich kompleksach, to on ucieknie gdzie pieprz rośnie...

Gość ekzet
te o duzym biuscie maja dylemat , bo nie wiedza czy facet sie w niej zakochał czy leci tylko na jej biust , porzada i chce tylko przelecieć A taka co ma mały to przynajmniej wie ze facet ktory ja poderwie nie leci na ciało i moze chodzi o jakies uczucie .

ten sam problemmmmm czyli tak samo jak ja tracisz najlepsze lata swojego zycia i nie mozesz tego zmienic, nie udaje ci sie, wszystko jest takie bezsensowne, nie ma po co wstawać...wiele bym dala, zeby to zmienic

Gość ten sam problemmmmm
:( jak pomysle ze mialabym sie rozebrac przed ukochanym... :O ja jeszcze do tego nosze push up :(

ekzet pewnie masz rację, tylko ze ja tego nie doświadczyłam, wiec trudno mi w to uwierzyc. Moja obawa przed odrzuceniem jest tak duza, ze nie umiem jej przełamac...

Gość ekzet
hrisu ma racje . NIe mozesz mu kompleksami swoimi robic problemy. Zacznij bardziej optymistycznie postrzegac swoj biust.

ekzet tylko ze ja nie robilabym zadnych problemów, zresztą nawet nie mam komu...

Gość Wszystko pieknie ładnie
i nosić dobrane - miękkie na fiszbinach- staniki! Biust formuje się w dobrze dobranym biustonoszu i w konsekwencji ma ładniejszy kształt. Mój gin zawsze mówił, że nie rozmiar jest ważny tylko kształt! :D

chuda666, napisz do mnie na priv to pogadamy... Przechodziłem już przed to z moją byłą partnerką i po mojej walce zaakceptowała swój biust... Trzeba tylko chcieć i mieć wsparcie...

ja postrzegam mój biust jako >brak biustu< nawet nie moge zalozyc zadnej bluzki z dekoltem, wyglądam jak 13latka...

Gość Wszystko pieknie ładnie
chuda jak bedziesz miała takie kompleksy, to ktoś Ci zrobi jakieś kuku.... Dziewczyno, wiecej wiary w siebie....

Gość ekzet
mi sie najpierw musi sie podobac wlascicielka bym zwrocił uwage na biust i gdy czuje sympatie z jej strony . Bez uczucia nie ma porzadania . Dlatego jezeli sie nie zakocham to zaden biust nie zwroci mojej uwagi.

Hrisu naprawde dzięki, ale ja dlugo wahałam sie nawet czy napisac tego posta...

chuda666, pierwsze lody przełamane. Teraz może być tylko z górki... Kto nie próbuje ten ginie... Publicznie przedstawiłaś już swój problem, prywatnie będzie lżej...

zapraszam wszystkich facetów, piszcie swoje opinie, szczerze! Dziewczyny, piszcie czy mialyscie podobny problem...

Gość ten sam problemmmmm
:(:(