Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chuda666

czy płaska dziewczyna ma jakies szanse u faceta?

Polecane posty

Gość ekzet
oczywiscie ze naprawde. Liczy sie osobowośc wyglad oczywiscie tez , ale wyglad twarzy a nie ciała .

Hrisu ciesze sie, ze sa tacy faceci jak ty, to daje mi jakąs nadzieje

chuda666 Jak chcesz pogadać to pisz na maila...

ekzet sam chcialbys miec taką dziewczyne? nie zaczalbys jej w końcu zdrzdzac?

ythgg mniej więcej tak. pewnie niedobrze ci sie robi jak taki widzisz co?

Gość ekzet
nie tyle chciałbym , bo nie jestem fanem małego czy duzego biustu . Duze piersi czy małe nie daja przewagi . DLa mnie liczy sie charakter dziewczyny

ekzet to dla mnie cos nowego. ja trafiam na facetów, którzy zanim spojrzą ci w oczy, patrzą w dekolt

juz nawet stracilam wiare w to ze miłosc istnieje, ze dzisiaj milosc dla faceta to tylko zaspakajanie jego potrzeb seksualnych, czyli jest inaczej?

Jest inaczej... Zależy oczywiście czy trafisz na odpowiedniego faceta... Polecam się. :)

Gość ekzet
mi najpierw musi sie spodobac jakas dziewczyna . Jezeli sie to stanie to i pokocham jej biust i nie ma znaczenia czy bedzie duzy czy mały.

Hrisu dzieki za propozycje, ale boje sie zawierac znajomosci w necie. ale mozesz napisac ile masz lat, mam nadzieje ze nie 40? heheh

Gość ekzet
a jestes zadowolona ze swojego ciała poza piersiami?

Gość knedelka
no i o co chodzi. ja jakbym miała take małe to bym była przeszczęsliwa A tak to mam cyce jak balony - rozmiar D i problemy z ubraniem.Wszystko za małe.A faceci tak sie gapią jak woły .Nie cierpie tego i mam dośc tych cycków!!!!!!!!!!!!!!!!

chuda666 Nie mam 40 lat, spokojnie. :) A pomailować i poznać się zawsze można...

ekzet poza piersiami jestm zadowolona, jestem szczupla i mam długie nogi, hehe. ale faceci chcą miec przeciez wszystko

chuda666 Na priv, tutaj jestem incobito. :)

Gość ekzet
ale dla niektorych wszystko czasem sie przejada . MOim zdaniem silikony na przyklad sa oblesne.

Gość ekzet
zadna kobieta nie ma wszystkiego i to jest najlepsze. JEdna nawet jesli ma duze piersi to ma niezbyt ciekawy tył , a druga dysponujaca pełnym wyposazeniem moze byc nieatrakcyjna dla kogoś własnie dlatego ze jest przerysowana i woli bardziej naturalne.KAzdy ma inny typ kobiety . KOmus moga sie podobac dlugie nogi a inny moze woli raczej krótkie.

Gość ten sam problemmmmm
tylko ja mam 174 cm :classic_cool: :(

ekzet czyli wolalbys miec plaską dziewczyne niz z silikonami ( w normalnym rozmiarze)? a pomyslales jakbys sie kochal z taka plaska dziewczyna, nie przeszkaddzaloby ci to?

Gość autorko autorko
jestem wtakiej samej sytuacji jak ty, tez mam 20 lat, mierze 175 cm i jstem szczupla ikazdego faceta splawiam, bo nie wyobrazam sobie jak moglabym sie przed nim rozebrac..nie jestem brzydka, ale moj kompleks sprawia, ze nie czuje sie najlepiej w towarzystwie facetow, unikam ich, co powoduje do niezdrowych relacji. maly biust mnie jest w sumie do konca moim pierwszorzednym kompleksem, bardziej to, ze mam na nim i miedzy nimi wloski...:( jestem szatynka i niestety natura obdarzyla mnie rowniez owlosieniem w tym miejscu.nie jest duze, ale jest..:( nawet jelsi mam za duzo testosteronu to i tak mi nic nie pomoze, depilowalam juz dawt, no ale narobila sie kupa krost, no i odroslo.. zalamka.bede chyba rozjasniac, bo nic innego mi nie zostalo.dlatego tez pamietaj, ze zawsze sa wieksze problemy-nie mowie tylo o moich wloskach-niz za maly biust.chcoaiz nie ukrywam, ze moj problem jest beznadziejny i mnie strasznie za mna lazi i trapi:(:(:(:(:(:(

Gość ekzet
oczywiscie płaska lepsza . Silikon to najgorsze co moze być .

ten sam problemmmmm i jak sobie z tym radzisz? jestes tak zalamana jak ja?

Gość ekzet
to sprawdz poziom hormonow.

ekzet ja poprostu jestem bardzo szczupla, a biust to w wiekszosci tkanka tłuszczowa...a mi nie udaje sie przytyc, moge jesc wszystko i nic...