Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znów szukam pracy

co to znaczy miec znajomości i skąd się biorą te znajomości?

Polecane posty

nie nasza klasa to jest coś innego...tutaj ludzie próbują udawać że są fajni bo jak mają wielu znajomych to czują się popularni....

Na wstepie , jak załozyłam profil, napisałam, że pracuje w szatni... wywaliłam, bo planuje napisac , ze pracuje w MPO :P Na pewno będzie każdy szukał znajomości ze mną :P

A tak na serio, to znajomosci ludzie cenia tylko wtedy, gdy sie soba cos reprezentuje, gdy sie ma kontakty, lub sie jest wpływowym :P

a jak można być wpływowym bez pieniędzy albo znajomości :D ? znajomości potrzebne są nie ma co :D

o widzisz babciu :) i o to wlasnie biega nie cierp ale sie usmiechaj bo moze sie przydać ....i to sa te tak zawne cholerne obludne niebezinteresowne znajomosci :O

I juz nie gadamy? Ja na serio robie w gastronomni, za małe pieniądze, ale najczęsciej sprzątam na zapleczu. Taka prawda :P

Wiesz obie byłyśmy w sanatorium i się nie lubiłysmy, a po kiego grzyba ja zaprosiłam do znajomych? Teraz mi profil straszy :PWywalić? Czy nie wypada?

Załozyłam ten profil, by uzłoscic męza, on gromadzi znajomych, ale jest to wbrew mnie i zaraz to wywale wsyztsko, bedzie mi lzej.

Zreszta męzowi przeszkadza moja obecnośc w jego profilu to zrobie mu ta przysługe i zlikwiduje profil, mam racje?

zacznij czesciej wychodzić z domu jak on bedzie zasiadal do kompa.....a na pytanie gdzie wychoziszd odpowiedz slodko na spotkanie klasowe :)