Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znów szukam pracy

co to znaczy miec znajomości i skąd się biorą te znajomości?

Polecane posty

Kurde miałes racje...ta "kuleżanka" faktycznie wyświetla sie w gogle jako "posłanka" ...brrr, dobrze że juz mnie tam nie ma!

Gość znów szukam pracy
:o :)

Gość znów szukam pracy
jestescie jeszcze?

Gość to podniose troche
🖐️

Gość a podniese...

Gość siva
to znaczy debil

:) kurde nienawidze tych "znajomości". Jak sie jest w nieswoim mieście to tragedia :/

Gość biorą się
przez łóżko. dobra jesteś?

Gość Gość7777000
Znajomości są z dobrych szkół średnich, z uczelni, z prac, z klubów sportowych/ kręgów hobbystycznych (motocykle, tenis, żagle- bardzo ciekawi ludzie tym się pasjonują). Jak ktoś skończył tylko podstawówkę, siedzi cale życie na jednym podwórku i w jednej gownianej pracy, to trudno żeby miał jakieś wartościowe znajomości. Ja zmieniałem pracę często, w kraju i zagranicą, udzielałem się w organizacjach charytatywnych (też ciekawi i bogaci ludzie tam są). Studiowałem na kilku uczelniach (choć tylko jedną skończyłem). Teraz jestem po 30stce i doszedłem do etapu, że pracę za 2 średnie krajowe mogę sobie załatwić jednym telefonem. Ale uwaga! Jestem dobrym fachowcem! Znam biegle angielski i rosyjski, komunikatywnie włoski, francuski, niemiecki. To nie jest tak, ze głąba i lenia ktoś poleci a ktoś inny zatrudni, bo to znajomy. Nikt nie będzie świecił oczami za polecenie nieudacznika! Znajomości polegają na tym, że jak masz wybór zatrudnić kogoś z identycznymi kwalifikacjami obcego z ulicy a z polecenia, to wybierasz tego z polecenia. To dość logiczne.