Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KONRAD 21

Czy to już ginekomastia ??

Polecane posty

oo moj boze;/ fdacet wez sie za siebie bo mas zjuz rpawie moj rozmair piersi;/ musisz sie odchudzac

czyli ginekomastia tak ? a stanik na to mozna jakiś kupic, ? jaki rozmiar tak na oko podpowiedzcie coś kobiety..bo na lekarza nie stać mnie niestety, zreszta nawet nnie mam do niego jak pojechac ztej mojej małej miejscowosci.. :/

PRObvowalem chudnac ale sie nie daje tak latwo jak chudne to tego nie m ale teraz znow utylem z 15 kg az mi sie rozstepy poroily i co mam zrobic dam se spokoj z odchudzaniem chyba....

sluchaj...moze do kosmetyczki chdoz na jakeis masaze..itd.... i naciaganie skory albo zbieraj na liposukcje lub cos w tym stylu..trzeba naciaganc skore... mam miseczke G

konrad jezlei mowisz pwoanzie z tym biustonoszem,to podaj rozmiary...ciasno pod biustem (lool...piersiami) i luzno w biuscie... i jakis sportowy polecam

sportowy np jaki.. rozmiary ale czego ? hmm akurat nie mam centymetra a tak na oko..to moze jutro pojde i poprzymierzam pare z jakis lumpeksow zey miseczke dobrac dobvra.hm, i mam bardzo wrazliwe te sutki dlatego mysle o staniku.. ;/

ty kurde idz z tym do lekarza..stanik ci nie pomoze,co jedynie na jakims w-fie pomoze by ci te cyce nie lataly..... mozesz sie tasma obklejac by to jakos zmniejszyc.....

dobra przynam sie ze kreci i dlatego nie chodze do lekarza..to jak pomożecie ? a z tym wf-em to fakt czasem lataja niestety i glupio to wyglada :(

no jak chcesz miec pozniej 3 razy dluzsze cycki to ja ci gratuluje...a co ty myslsiz o zmianie plci?

to idz do lekarza pozbadz sie tego bo w zyciu kobiery nie znajdziesz..masz 21 lat tyle co ja....mnie cos takiego odrzuca...a zawsze bedac normalnym mozesz pozniej sobie ponosic staniki,przeicez nikt ci nie broni..i mszybciej zaczniesz leczenie tym lepiej.... chyba ze to tylko tluszcz..bo jestes gruby...ile wazysZ?

125 przy 182 Kobiete jedna mailem i sobie zarty z tego stroil..ale w sumie fajnie je piescila :D

125 kg? boze...masz 50 kg nadwage..... musisz cos z tym zrobic..bo mnie to odrzuca.....sorcia,ja wiem,wyglad sie nie liczy,ale ty masz juz teraz pewnie klopoty ze zdrowiem...

Gość ciekawa..
to żadna ginekomastia !!!! mój drogi mósisz po prostu ograniczyć jedzonko!!! są inne przyjemności...;-) niż objadanie się...

Gość jak uwazasz
moi mzdaniem 40 najlepeij;/